Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДБ откри кампанията си онлайн, обявиха се за сигурния инструмент за промяна

Политика

ДБ откри кампанията си онлайн, обявиха се за сигурния инструмент за промяна

ДБ откри кампанията си онлайн, обявиха се за сигурния инструмент за промяна - Tribune.bg
Снимка:

„Демократична България” откри предизборната си кампания днес във виртуална среда. Според коалиция тяхната програма представлява „програма на надеждата“.

„Демократична България е сигурният инструмент за онова действие, с което ние можем да променим България“, каза съпредеседателят Христо Иванов.

„Българя е другото име на надеждата, какъвто и да си, където и да си, каквото и да правиш винаги, когато е трудно, или когато ни е най-хубаво, когато мислим за миналото, или когато мислим за бъдещето - това е България. България е онова, което ни обединява, при всичките ни разлики и при всичките ни противоречия. България е онова, което ни свързва с миналите генерации, дава ни техния дух, техния смисъл, тяхната воля за държавност. България е онова, което ни кара да знаем, че утре може да бъде по-добро от днес. България е онова, което прави всеки от нас повече, по-голям, по-силен. България е нашата надежда, че заедно можем много повече. …. Демократична България е сигурният инструмент за онова действие, с което ние можем да променим България, защото ние всички знаем, че България може много повече. Демократична България е този инструмент, който ние създадохме, за да търсим, чрез него промяната“, заяви той.

Самото събитие бе съпътствано от технически проблеми и се забави. Малко по-късно бе и прекъснато преди да продължи отново.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети