Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДБ пред Президентството: Нужна е блокада на цялата държава

Политика

ДБ пред Президентството: Нужна е блокада на цялата държава

ДБ пред Президентството: Нужна е блокада на цялата държава - Tribune.bg
Снимка:

Привърженици основно на „Демократична България” протестираха пред Президентството тази вечер.

„Необходима е тотална блокада – на булеварди, улици, на цялата държава”, заявиха те. Протестиращите настояват президентът да не подписва указа за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор.

Сред ораторите на протеста са бившият съдия и водач на листата на „Демократична България“ за общински съвет в София Методи Лалов и бившият ни посланик в Москва Илиян Василев.

Думите им бяха посрещнати с ръкопляскания и викове „Мафия“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

hahaha Тези вибратори и хомобандити не се спряха да се излагат мислят че номера им ще мине :) Слаботокови като малоумния президент и онази дето прокопиева ще е чака с написан лист какво да прави мунчо :) Но да го научи може и да се напъва все едно има запек важното е да не се излага като лозанката да чете написаното което са му дали :D Капка как е? мене тотално ме спряха хулигана сам :D Много боцнах от тях по същия метод като мене след седмица ми остава наказанието :) Нормално беше преди изборите да ме измислят много ме обичат най вече костовако прокопиевци но и тяхното време идва като бумеранг но ще ги удари по гадно от мене :) Търпение всичко е до това. :)
26.10.2019 01:02 / Отговор
ГолЕм кеф Кой прецаква,такива като М.М. и М.Лалов да се отказват от постовете,които заемат?Не знам,но е голям тарикат, а те са тъпи копелета...
26.10.2019 11:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети