Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДБ ще мисли чак до следващата седмица дали подкрепя кабинета на ИТН

Политика

ДБ ще мисли чак до следващата седмица дали подкрепя кабинета на ИТН

ДБ ще мисли чак до следващата седмица дали подкрепя кабинета на ИТН - Tribune.bg

Другата седмица в сряда, когато най-вероятно ще се гласува правителството, предложено от ИТН, е последният срок, в който от ДБ ще кажат дали ще го подкрепят. Това  обяви след заседание на групата нейният председател Христо Иванов.

"Нямаме решение, защото ние сме демократична коалиция и трябва всички партии в своите органи да си вземат решение, а това ще отнеме време", коментира Иванов пред журналисти и допълни, че очакванията им са именно следващата сряда проектокабинетът да бъде внесен в парламента.

Той каза още, че предстои дискусия по обявените имена за министри от проектокабинета. Относно номинирания за правосъден министър Момчил Иванов, Иванов заяви, че по време на заседанието на парламентарната група са коментирали само постовете му във Фейсбук, в които се говори за "майкопродавци".

На въпрос как го оценява, Иванов заяви: "Ще го оценим като част от целия пакет, който се предлага, заедно с крайното решение".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

attropo Ех,гаргамелчо мамин,такива лиляво-пембени педерунгели като тебе съсипаха тъй нареченото *дясно пространство*!Къде са ви сели,къде са ви отглеждали,кой ви полива и дотира!!!И пак да го кажем - костович и пешо косатката са главните виновници за липсващата лустрация!
03.08.2021 22:05 / Отговор
Не. Те не са "дясно пространнтво" , те са си леви. Нищо дясно няма нито в плановете им, нито в действията им, дори в желанието им да се овладее прокурорската институция няма нищо дясно. В начина им на финансиране същъ. Айде улево моля, спрете да заблуждавате хората!
03.08.2021 22:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети