Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Деан Станчев към БСП: Трупате активи на гърба на шуменци и искате да фалирате земеделците

Политика

Деан Станчев към БСП: Трупате активи на гърба на шуменци и искате да фалирате земеделците

Снимка:

Шуменският депутат от ВМРО Деян Станчев изрази позиция по повод информацията, че БСП сезира главния прокурор за проблемите с водата в Шумен.

С почуда чета излязлата информация, че колега от БСП е сезирал главния прокурор за проблема с водата в Шумен. След като министър Димитров ясно обясни откъде идват и накъде отиват проблемите с водата в нашия град, в мен се зараждат няколко въпроса. Колко пъти БСП сезираха главния прокурор по време на тяхното управление на Шумен за нищоправене или за справяне с проблема, пише във „Фейсбук“ народният представител от ВМРО.

Той пита още дали БСП иска да фалира българските земеделски производители, защото „язовирът е направен само за техните нужди, а не за питейно-битови“.

Станчев напомня по време на чие управление се окрадоха съоръженията и задава въпроса дали тогава от БСП са сигнализирали. Не мисля. В момента се опитвате да си трупате активи на гърба на шуменци и искате да фалирате земеделците. Това си е на Вашата съвест, пише Деян Станчев.

Да, проблем има, огромен. В момента има бездействие от страна на общинската администрация, а в същото време има воля за решение на проблема от страна на МОСВ. Не е честно да си правите ПР на гърба на шумeнци. Водата и проблемът с нея са на всички нас, завършва шуменският депутат.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още