Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делчо Митев: Кметът-рекордьор от БСП с критики към Корнелия Нинова

Политика

Делчо Митев: Кметът-рекордьор от БСП с критики към Корнелия Нинова

Делчо Митев: Кметът-рекордьор от БСП с критики към Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Нинова влезе с летящ старт в политиката, а връзката с партийни организации е скъсана, казва той

Кметът-рекордьор от БСП Делчо Митев, който 44 години управлява хасковското село Брягово, има критики към лидера на червените Корнелия Нинова, съобщава Haskovo.Live.

„За да си лидер на столетницата, трябва да чуваш хората отдолу. И да си минал по всички стъпала на партийната йерархия. Нинова влезе с летящ старт в политиката , а връзката с низовите партийни организации е скъсана”, заявява кметът, който се готви за нов мандат, пак от БСП.

Делчо Митев дори правил опит да постави важни проблеми пред Нинова. Уж го чула, но нищо не направила. И в Брягово никога не била ходила. А трябва, според Митев, защото това село си е емблема за БСП.

„Конфронтацията никога не води до добро. В политиката трябва дипломация. Не одобрявам това непрекъснато противопоставяне, не само с другите партии, но и вътре в БСП”- казва Делчо Митев, визирайки войната, която Нинова обяви на Сергей Станишев например.

„Аз съм бил кмет и по време на БСП , и на СДС, и на Тройната коалиция, и сега на ГЕРБ. Винаги по нещо за селото съм отвоювал. Ето, сега пътищата асфалтираме, църквата ремонтирахме, обновихме парковете, запазихме детската градина. Предстои да се преборим и за качествена вода, която в селото от 10 години е с манган и е забранена за пиене. И всичко това с много изтъркани обувки по етажите на властта„, разказва Делчо Митев.

Въпреки че не харесва Корнелия Нинова, Делчо Митев е убеден, че отново ще е кандидат за кмет от БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети