Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делка Георгиева бе избрана за временен председател на БСП-Перник

Политика

Делка Георгиева бе избрана за временен председател на БСП-Перник

Делка Георгиева бе избрана за временен председател на БСП-Перник - Tribune.bg
Снимка:

Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно единодушие избра Делка Георгиева за временен председател на партията в Перник и Иван Димитров за делегиран член на Областния съвет, на мястото на подалите оставка общински и областен председател, съобщиха от пресцентъра на БСП.

На заседанието в спокоен и конструктивен дух бяха обсъдени документите от проведеното заседание на Конгреса, набелязаха се организационни мерки за преодоляване на слабостите в работата на организацията и се даде старт на подготовката за предстоящите парламентарни избори, се посочва в съобщението. Въпреки обявените медийно оставки на членове на партията, се отчете, че до момента освен досегашните председатели на общинския и областен съвет на БСП-Перник, няма депозирани документи за други напуснали членове на партията, информират от партията.

Общинското ръководство на организацията призова партийните членове да не се поддават на натиск и да се включат активно в предстоящата кампания. На заседанието присъства и кметът на квартал „Църква“ –  Радослав Динев. Гости на пленума бяха заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров и членът на ИБ Бриго Аспарухов.

Преди дни на пресконференция бе съобщено, че над 50 членове на БСП в Перник са подали заявления за напускане на партията, като сред тях е кметът на Перник Станислав Владимиров.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп