Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев: ГЕРБ е единствената, която може да реши проблема с инфлацията

Политика

Делян Добрев: ГЕРБ е единствената, която може да реши проблема с инфлацията

Росен Желязков изказа надежда след изборите да има както редовно правителство, така и да се намери консенсус за провеждането на правосъдната реформа

„ГЕРБ е доказала, че може да се справи с най-големия бич на днешния ден – инфлацията. ГЕРБ е единствената, която може да реши този проблем. Тя направи така, че за последните 2 години хората обедняха с почити 50 %. В Европа такава инфлация – няма”, заяви след тегленето на номерата на партиите в ЦИК пшредставителят на партията Делян Добрев.

„През тези 8-12 години управление на ГЕРБ инфлацията беше между 0 и 2 %. Не се вижда светлина в тунела. Ако ПП-ДБ са първи опасенията са ми, че те нямат решение на този въпрос или не са го заявили. Не го поставят и като приоритет”, добави той.

Росен Желязков обяви, че кампанита започва от днес, а целта е ГЕРБ да са първи и да има консенсус за правителство, което да решава проблемите. „Да съберем консенсус за провеждане на съдебната реформа, за да не е тя политически инжинеринг, а да имаме работещо правосъдие. Политическите ни опоненти говорят за всеобхватна конституционна реформа, както и намерението за изменение на Наказателно-процесуалния кодекс”, каза Желязков.

Иначе в падналата им се бюлетина номер 2 за вота на 2 април от ГЕРБ заявиха, че това е само число.

Най-важно е да има политическа воля, да се сформира ясно мнозинство и правителство, което да носи отговорно, смята Томислав Дончев. Той каза още, че ГЕРБ-СДС има професионално подготвена програма с конкретни приоритети във всяка сфера и има воля да състави кабинет.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати