Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев: „Има такъв народ“ няма да съставят правителство, явно нямат готовност

Политика

Делян Добрев: „Има такъв народ“ няма да съставят правителство, явно нямат готовност

Делян Добрев: Има такъв народ няма да съставят правителство, явно нямат готовност - Tribune.bg
Снимка:

Акцията на Манолова напомня на акцията на Волен Сидеров в един денонощен павилион, коментира Добрев

„Нямаме връчване на мандат и според мен няма, защото нямаме кабинет - тези, които ще получат мандата, изглежда сякаш нямат никакъв готовност. Ако имаха, то тогава щяха да бързат да го направят по най-бързия възможен начин - да спрат конкурсите, да направят нови, да внесат актуализация на бюджета... Но ние от тях чуваме много малко, за две седмици работа на парламента, сумарно техни депутати са говорили няма и един час и то само двама-трима души", коментира Делян Добрев пред Nova News.

Запитан дали е разочарован от липсата на желание за разговор от страна както на партията на Слави Трифонов, така и на „Демократична България“, той отговори, че е въпрос на възпитание да седнеш на разговор с този, който те е поканил, дори да не си съгласен с тезите му.

По повод на споровете около мажоритарния вот, който преди години предлагаха от „Има такъв народ“, но сега се отказаха от него, Добрев припомни, че той е бил предложен от ГЕРБ още през 2016 година, а сега го внасят за втори път. Според него сме на път да поставим рекорд с приемане на промените в Изборния кодекс, като това ще стане за по-малко от 20 дни.

Той подчерта, че към момента бюджетът е балансиран и не е вярно, че парите били изхарчени, а забавянето на даването на втори мандат цели завършване промените в Изборния кодекс.

А повод на акцията на председателя на ПГ на „Изправи се! Мутри вън“ Мая Манолова с искане на данни за проекта „Турски поток“, депутатът от ГЕРБ коментира: „Искането на информация от страна на Мая Манолова от „Булгартрансгаз“ бе акция, която ми напомни за акцията на Волен Сидеров в един денонощен павилион, който целеше вдигане на рейтинг“.

Той допълни, че това е било абсолютно неефективно действие.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп