Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев към управляващите: Четете законите, за да не се излагате от първия ден

Политика

Делян Добрев към управляващите: Четете законите, за да не се излагате от първия ден

Снимка:

Четете законите, за да не се излагате от първия ден, призова в отворено писмо до новоизбраните премиер, финансов министър и неизбираните ляволиберални експерти депутатът от ГЕРБ и бивш министър на енергетиката Делян Добрев. Той напомни на управляващите, че битовите потребители не излизат на свободният пазар от 01 януари.

„Съжалявам, че трябва да охладя ентусиазма ви за „спешни промени в Закона за енергетиката“, но ви приканвам, дори умолявам, първо да прочитате законите преди да ги променяте“, апелира в отвореното си писмо експертът.

Ето и текстът на отвореното писмо:

ДО

Новоизбраният Премиер

Новоизбраният Финансов Министър

Неизбираните ляволиберални експерти

Уважаеми дами и господа,

Битовите потребители НЕ излизат на свободният пазар от 01.01, както вие твърдите в последните няколко дни. Всъщност, нито "ИЗЛИЗАТ" някъде, нито "ВЛИЗАТ" другаде.

Съжалявам, че трябва да охладя ентусиазма ви за "спешни промени в Закона за енергетиката", но ви приканвам, дори умолявам, първо да прочитате законите преди да ги променяте. Ако някой от вас си беше направил труда да прочете (поне по диагонал) Закона за енергетиката, нямаше да се излагате по този начин от първия ден.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема