Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев: Няма как новият борд на „Булгаргаз“ да е свалил цената, защото още не е вписан

Политика

Делян Добрев: Няма как новият борд на „Булгаргаз“ да е свалил цената, защото още не е вписан

Делян Добрев: Няма как новият борд на Булгаргаз да е свалил цената, защото още не е вписан - Tribune.bg

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на енергетиката Делян Добрев разобличи във Фейсбук претенцията на премиера Кирил Петков, който „успокои“ българите, че новият борд на „Булгаргаз“ е понижил цената на газа от 1 февруари с 18%. Добрев дословно цитира министър-председателя, който отново се е изказал „неподготвен".

„Кирил Петков: „Новият борд на „Булгаргаз“ намали цената на газа с 18%.“, са думите на Кирил Петков, върху които разсъждава Добрев. Последвалият коментар е лаконичен.

„Г-н Петков, няма как новият борд на „Булгаргаз“ да е намалил цената на газа, защото още не е вписан, видно от снимката от търговския регистър към 22:26 часа. Тоест, дори към момента на Вашето изказване, всички решения в дружеството се вземат от стария борд“, изтъква народният представител от ГЕРБ, с което разобличава премиера, че се хвали с нещо, което не е негова заслуга. Делян Добрев съветва Кирил Петков моментално да уволни този, който го е излъгал.

„Иначе, ще останем с впечатлението, че Вие лъжете хората“, предупреждава бившият енергиен министър.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Пуфи Ами той-простото Киро колко пъти до сега е казвал истината. Принципа му е да хвърли някоя простотия в пространството и после се прави на ощипан. А пък и усложливите медии никога не му задават въпроси по-късно за изясняване на лъжите. Удобно му е на човека така и нищо не го вълнува. Той просто чегърта.
02.02.2022 18:57 / Отговор
Julii Ама Той така си ЛЪЖЕ, от самото начало, даже още от Харвард.
Там така ги учат...
03.02.2022 13:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети