Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев осъди Елена Йончева

Политика

Делян Добрев осъди Елена Йончева

Делян Добрев осъди Елена Йончева - Tribune.bg
Снимка:

Областният координатор на ГЕРБ Хасково осъди за клевета настоящия евродепутат от БСП Елена Йончева. Решението е на Районния съд София и е за нанесени неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на доброто име на Делян Добрев в обществото и целенасоченото му злепоставяне, вследствие на поредица от изказвания в медиите и в Народното събрание.

Елена Йончева трябва да заплати на Делян Добрев 7 хиляди лева, по 1000 лв. за всеки отделен иск, плюс разноските по делото в размер на 589 лв.

Делян Добрев заведе дело срещу Елена Йончева заради системна и масирана организирана клеветническа кампания срещу него в качеството му на областен координатор на ПП ГЕРБ за област Хасково през октомври 2017 година. Тогава в поредица от медийни изяви Йончева отправи към лидера на ГЕРБ в Хасково редица неверни позорящи твърдения, включително му приписа извършването на престъпления, с което е накърнила неговите лична чест, достойнство и добро име в обществото, пише в решението на съда.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Йойо Да преведе, завери и изпрати до Брюксел Решенията на съда. Да я видят тази клеветница и интригантка какво представлява
20.01.2021 17:04 / Отговор
Megy Ти още не знаеш кой ще спечели.Ако спечели Йончева,къде да прати решението на съда? На Тулупа ли?
21.01.2021 21:04
Bad Co Егати българския съд, за нещо което се доказва за няколко месеца, "независимият"съд му трябват 4 години! Сега да видим, за прането на пари, сигурно ще им трябва 15-20 години!
20.01.2021 17:40 / Отговор
кесо Съдената за кой ли път вече професионална лъжкиня и доказано корумпе Милиончева е член на организацията за борба с корупцията към Европейския парламент. Но явно и в ЕП важи максимата - "борбата с корупцията, дело на самите корумпета"- конгениално, би казал симпатичния измамник Остап Бендер /за разлика от отвратителните червени корумпета като Милиончева/.
20.01.2021 17:44 / Отговор
Анастас #

Червената Бабичка Гьончева
е Клеветница и Манипулатора.
А на всичко отгоре е КГБейска Матрьошка.
Като си свърши у нас работата по осиране и клепане я изпратиха да трови атмосферата в Брюксел и да продължи да оплюва вече и
България.

Ще си намери някой ден Майстора, както си го намери Мутрата Филип Боков ... а и двамата са тясно свързани с Мутрата серГей !

(обобщително пророчески)
20.01.2021 18:18
MAРИЯ МНОГО ГРЕШИТЕ И ЗАБРАВИХТЕ НАГЛОСТА НА ДЕЛЯН ЗА ОТРОВНАТА ВОДА КОЯТО ПИХА В ХАСКОВО ДА НЕ ПРИПОМНЯ И ВСИЧКИТЕ РОДНИНИ РАБОТЕЩИ В ОБЩИНА ХАСКОВО !!! КЪСА ПАМЕТ ЛИ ИМАТЕ
20.01.2021 18:46 / Отговор
МАРИЯ ДА ДОПЪЛНЯ САМО ЧЕ ТОВА Е РЕШЕНИЕ НА РАЙОНЕН СЪД !!! ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАТЕ ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ !!!
20.01.2021 18:55 / Отговор
Мери Струва ми се, че си следващата след Отдушника на страстите на сомалийските пирати.
20.01.2021 23:17
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети