Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм

Политика

Делян Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм

Делян Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм - Tribune.bg
Снимка:

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм, заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

„Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние“, заяви Добрев.

По думите му всичко се прави „напук“ и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

„Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме“, категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

„В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата“, посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е „токсична партия“ и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

„Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път“, коментира Добрев.

„Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

"Народен съд" е в парламента. Следва вся власть советам.

ЦИК да се назначава от Радев - предложение на Слави Мажоритарната лъжа
Гласуване по пощата за да може Черепа да гласува поне 94 515 - предложение на Корни и Бойкикиев
Служебно правителство на Радев да организира избирането на Радев -трите ЛЪЖИ са единодушно "ЗА"
17.04.2021 16:54 / Отговор
СТАТУКВОТО..... "БОРИМ СЕ СЪС СТАТУКВОТО." ...?? - ДУМИ НА РУМЕН РАДЕВ.... .
СТАТУКВОТО ОТ (1944 -2021)..... ... ДС.. БКП.... ДПС.....
"БОРЦИТЕ СЪС СТАТУКВОТО"....... РУМЕН РАДЕВ... СЛАВИ ТРИФОНОВ... МАНОЛОВА... БОЙКИКЕВ....
.........165 ЧЕРВЕНИ МУТРИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ...... ТЕ СА СТАТУКВОТО........
17.04.2021 17:10 / Отговор
Тартаковер Този вероятно взема повечко от онези белите прахчета, за да е така нагъл. След като беше уличен в кадруване и принуден да подаде оставка, днес пак го привикаха в редиците на ГЕРБ. Очевидно нямат качествени кадри, приемат вътре "куцо и кьораво", чисто и мръсно, оцапало името си. Доста от депутатите им в миналото си имат проблеми, или са плюли по ГЕРБ, но после са се вмъкнали там, пак по причина че в тази партия няма цедка и критерии, всичко се приема, стига да има бизнес и пари.
Този уж беше някакъв икономист, дадоха му енергетика!? Ананиев също икономист, беше министър на здравеопазване!? Сегашната министърка на енергетиката пък е счетоводителка, министъра на околната среда-хореограф!?? Като прибавим освен некомпетентност в професията, също и силна склонност към кражба и корупция, съчетана с вярност към главатаря, има ли изненада че с такива сме последни в Европа? Но пък първи по корупция!
17.04.2021 17:12 / Отговор
да Щом льотчик-изтребител ни е президент....
17.04.2021 17:18
ЛЪЖЕЦЪТ РУМЕН РАДЕВ....... ЛЪЖЕЦЪТ СЛАВИ ТРИФОНОВ..... ЛЪЖАТА МАНОЛОВА.... .
АКТИВНИ БОРЦИ СРЕЩУ СТАТУКВОТО........??......
.....НАЙ-ОБИКНОВЕНИ... Л Ъ Ж Ц И............
.... ЦИГАНИТЕ, СРЕЩУ ТЯХ ДА БЯГАТ,НЕ МОГАТ ДА ГИ СТИГНАТ.....
..... ВОДЯТ ИМ С НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ, ПО РАННО ЗАСЕЛВАНЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ.....
17.04.2021 17:45
ДРУГАРЮ ТАРАТОР БЕЛИ ПРАХЧЕТА ВЗИМА ЧАЛГАРА И МУ ЛИЧИ НА МУТРЕНСКАТА ФИЗИОНОМИЯ!
РАСИСТ, ЛЪЖЕЦ, МАФИОТ,КУКЛА НА КОНЦИ И О
ПРОСТАК БЕЗКРУПОЛЕН ТОВА Е ЧАЛГАТА!! ТОЙ И НЕГОВИТЕ ИТН ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ КАМЕННА ЕРА СЪС КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ, БОЙКИКЕВ БОЛШЕВИКИ СЛУГА НА ДРУГАТА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА ПЪК ИСКА "СЪДЕБНАТА РЕФОРМА" ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ БАЙ ТОШОВИЯТ КОМУНИЗЪМ ОТ 1971!!;
ТЕЗИ БОКЛУЦИ И ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ БЕ СТАВАТ ЧЕ МНОГО ЩЕ ЗАМЪРСЯТ ОКОЛНАТА СРЕДА И МИЛАТА НИ БЪЛГАРИЯ!!
17.04.2021 19:06
Киро Много си прост
17.04.2021 19:31
Таракане, Ти на изцъклената Еленка ли вярваш! Верно, дори нашият съд я осъди за скалъпените и истории, но от партията на Лъжата я изпратиха за награда в ЕП с 20 000 € заплата!
17.04.2021 20:33
боже... Този пореден гербаджийски шуробажданак от къде пак се появи да ръси тъпизи...
17.04.2021 17:44 / Отговор
МУТРЕНСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ......... ТАКА ОСТАВА В ИСТОРИЯТА 45 НАРОДНО СЪБРАНИЕ... .
165 МУТРИ, РЕКЕТИРАТ...... БЪЛГАРИТЕ, ЕС И НАТО.....
... ОЛЕЛЕ,........... ЩЕ КРАДАТ, КАТО:ВИС1, ВИС2, СИК,..... ВЗЕТИ ЗАЕДНО.......
17.04.2021 17:50
Един примитив Белите прахчета са предпочитани от хората на шоубизнеса , не на бизнеса .А образованието на Учиндолския Колос е виола. Цигу-мигу. Сигурно има страшна експертиза по управление на държава в епидемична криза, икономическа , а скоро май и парламентарна. А относно тарторът на групата на ИТН , Ташко Мъдов ( направо ме е срам да пиша тъпотии) , той е доказателство, че и гимназия за древни езици не може да замени липсата на възпитание. Що не прати Ванката в парламента, бе Славчо, по- читав е от тези маймуни, сценаристите.
17.04.2021 18:09 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети