Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев подава оставка като народен представител

Политика

Делян Добрев подава оставка като народен представител

Снимка:

С поредната фалшива новина чашата на търпението ми преля, заявява той

Делян Добрев подава оставка като народен представител в 44-тото Народно събрание. Той е взел това решение след разговор с председателя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„С поредната фалшива новина чашата на търпението ми преля - не искам повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени“, коментира Добрев.

Той аргументира личния си акт и като знак на солидарност със своите колеги, които спазиха моралния стандарт на ГЕРБ и напуснаха постовете си само заради съмнения.  


Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК МУ-ХА-ХА.... ТОО НАСРАН ГЕРБАВ САЙТ ГО ЧЕТА МАЙ САМО АЗ И СЕЛ-КОРИТИ (СЕЛСКИТЕ КОРЕСПОНДЕНТИ)..... И ЩО МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ БЕ КАВАЛИ...?
09.04.2019 20:24 / Отговор
ИСТИНАТА ДЕЛЯН ДОБРЕВ е една почтена личност. Целта е ИМПЕКСОВА отвличане вниманието от членовете на собствената си партия и затъмнение случаят с обв. ЙОНЧЕВА . Проверка на имотите и средствата с които са закупени на: Корнелия Нинова и ролята й в приватизацията; валутният търговец КИРИЛ ДОБРЕВ; обв.ЙОНЧЕВА (КТБ); РУМЕН ГЕЧЕВ (банков фалит, 90-те г.),луксозният му палат; Жаблянов; ТЕЦ-а на Доган; Г. Свиленски (2-ните заплати, получавани от Десислава във ВВС); РУМЕН РАДЕВ(служ. апартаменти). Какво се получава: Фалирана и разграбена държава от комунистите, банков фалит и същите приватизатори и милионери; неправомерно получени пари "на вложителите" от КТБ; пренос-превоз на валута; ТЕЦ за 3000лв.+сараи; злоупотреба с властта и неправомерно разходвани държавни пари и ведомствени жилища във ВВС. Сравнете тераса и апартаменти С ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА? Първите са смешни, ВТОРИТЕ ТРАГЕДИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА! ИМАТ ЛИ ПРАВО тези корумпирани лица да се появяват по медиите! На това, народът му казва "ГЬОН СУРАТ"!
10.04.2019 19:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема