Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев подава оставка като народен представител

Политика

Делян Добрев подава оставка като народен представител

Делян Добрев подава оставка като народен представител - Tribune.bg
Снимка:

С поредната фалшива новина чашата на търпението ми преля, заявява той

Делян Добрев подава оставка като народен представител в 44-тото Народно събрание. Той е взел това решение след разговор с председателя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„С поредната фалшива новина чашата на търпението ми преля - не искам повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени“, коментира Добрев.

Той аргументира личния си акт и като знак на солидарност със своите колеги, които спазиха моралния стандарт на ГЕРБ и напуснаха постовете си само заради съмнения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК МУ-ХА-ХА.... ТОО НАСРАН ГЕРБАВ САЙТ ГО ЧЕТА МАЙ САМО АЗ И СЕЛ-КОРИТИ (СЕЛСКИТЕ КОРЕСПОНДЕНТИ)..... И ЩО МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ БЕ КАВАЛИ...?
09.04.2019 20:24 / Отговор
ИСТИНАТА ДЕЛЯН ДОБРЕВ е една почтена личност. Целта е ИМПЕКСОВА отвличане вниманието от членовете на собствената си партия и затъмнение случаят с обв. ЙОНЧЕВА . Проверка на имотите и средствата с които са закупени на: Корнелия Нинова и ролята й в приватизацията; валутният търговец КИРИЛ ДОБРЕВ; обв.ЙОНЧЕВА (КТБ); РУМЕН ГЕЧЕВ (банков фалит, 90-те г.),луксозният му палат; Жаблянов; ТЕЦ-а на Доган; Г. Свиленски (2-ните заплати, получавани от Десислава във ВВС); РУМЕН РАДЕВ(служ. апартаменти). Какво се получава: Фалирана и разграбена държава от комунистите, банков фалит и същите приватизатори и милионери; неправомерно получени пари "на вложителите" от КТБ; пренос-превоз на валута; ТЕЦ за 3000лв.+сараи; злоупотреба с властта и неправомерно разходвани държавни пари и ведомствени жилища във ВВС. Сравнете тераса и апартаменти С ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА? Първите са смешни, ВТОРИТЕ ТРАГЕДИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА! ИМАТ ЛИ ПРАВО тези корумпирани лица да се появяват по медиите! На това, народът му казва "ГЬОН СУРАТ"!
10.04.2019 19:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати