Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Добрев съсипа Йончева в ефир: Какво се случва с фирмата ѝ с Цветан Василев?

Политика

Делян Добрев съсипа Йончева в ефир: Какво се случва с фирмата ѝ с Цветан Василев?

Делян Добрев съсипа Йончева в ефир: Какво се случва с фирмата ѝ с Цветан Василев? - Tribune.bg
Снимка:

Нинова не подкрепя президента заради договорка с Борисов, твърди Йончева

„Как може да се лъже безогледно? Елена Йончева е осъдена, а продължава с клеветите.“ Това заяви пред bTV Делян Добрев, областен координатор на ГЕРБ в Хасково.

„Целта беше да отиде в Европейския парламент и да получава 20 000 лв. месечно. Очаквах извинение. Тя има имунитет в ЕП, но това не ѝ дава правото да съсипва авторитета на който и да е било. Ще се консултирам с адвокат. В решението на съда пише - осъжда Елена Йончева“, допълни Добрев.

Преди стана ясно, че Добрев е осъдил за клевета настоящия евродепутат от БСП Елена Йончева. Решението е на Районния съд София и е за нанесени неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на доброто име на Делян Добрев в обществото и целенасоченото му злепоставяне, вследствие на поредица от изказвания в медиите и в Народното събрание. Елена Йончева трябва да заплати на Делян Добрев 7 хиляди лева, плюс разноските по делото.

„Съдът казва, че имам кум, но не участвам в престъпни групи. Тя не си е взела поука, така се е родила, така и ще умре. Тя обясни ли какво се случва с КТБ, с фирмата ѝ с Цветан Василев. Поканете я, аз ще дойда и ще говорим“, призова в ефира Добрев.

По-рано Йончева се изказа по актуални теми в ефира на bTV. „Когато лидерът на БСП не изрази своята подкрепа за най-последователната опозиция срещу статуквото, срещу това авторитарно управление, значи има нещо изключително смущаващо – изводът, който си правим всички ние е, че има договорка с господин Борисов, защото г-н Радев представлява директна заплаха за това управление, за този авторитарен режим“, заяви тя.

По думите ѝ липсата на подкрепа към президента от страна на лидера на БСП – Корнелия Нинова, ще отслаби резултатите на левицата на изборите през април.

„Смятам, че тази неподкрепа за г-н Радев е в резултат на такава договорка за бъдещо управление под някаква форма – правителство на спасението или наречено по някакъв друг начин. Г-н Радев представлява най-голямата опасност за това авторитарно управление за г-н Борисов. Едно служебно правителство ще направи ревизия на всички корупционни сделки“, заяви Йончева.

Тя коментира и листите на БСП, като подчерта, че е изненадана от липсата на имена като Иво Христов и Тома Томов: „Аз се надявам, че основният критерий не е послушанието, а ясната професионална и гражданска позиция. (…) Усещането е, че тези, чието мнение се опитва да се потуши, не са част от техните листи. Това е впечатлението, което имаме всички ние, включително и от общинските структури на БСП“, каза Йончева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Захари Бонев Пачаврата винаги ще си остане пачавра! Бог я наказва бързо да остарее и погрознее като истинска билшевичка.
05.02.2021 09:39 / Отговор
хасковлийка Йончева и Станишев са толкова вредни за България, колкото Инстанбулската конвенция.
05.02.2021 12:19
Z Отвратително е когато някой корумпиран с история, като Милйончева, заговори против корупцията. Грозна личност е тази кариеристка и както казва Добрев - за нея няма надежда, тя ще си умре такава.
05.02.2021 09:53 / Отговор
Иво Червения Боклук си остава завинаги червен Боклук!Само кофата сменя!
05.02.2021 09:59 / Отговор
кесо Добрев, след като има решение на съда че грозното Ленче е клеветница какъв е проблемът да информираш най-подробна за това всички евродепутати и самата европейска антикорупционна комисия на която червената крадла е член, с какъв човек си имат работа???
05.02.2021 10:18 / Отговор
. . . Това е само първа инстанция!
05.02.2021 10:30
ПФУуууу... ..КРАДЛИВА, РУСКА КУРВА си Милиончева, та ФИГУРАНТА ПРЪВ ТИ БИ ШУТА ма, ОСРАНА КРАДЛА ! ДАНО БОГ ти затвори лайняната уста ! РУСКА КУРВАаа...
05.02.2021 11:01 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети