Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Пеевски: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония

Политика

Делян Пеевски: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония

Делян Пеевски: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония - Tribune.bg
Снимка:

Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония

„Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония“. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

Той е категоричен, че думите на лидер на партия с претенции от съседната ни държава, че ще чака „по-разумен премиер“ са абсолютно недопустими и неприемливи. Пеевски допълва, че няма оправдание Северна Македония да бъде отклонена от евроатлантическия си път.

„Искам да се обърна към г-н Мицкоски - Няма да има български премиер, който ще тръгне срещу интересите на България. От вас се очаква да изпълните коректно договора, подписан с България“, допълва Пеевски.

Председателят на ДПС припомня, че като държава България направи изключително много с подкрепата си за Северна Македония, чието място трябва да бъде като член на ЕС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати