Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Пеевски няма да ходи в Европейския парламент (ОБНОВЕНА)

Политика

Делян Пеевски няма да ходи в Европейския парламент (ОБНОВЕНА)

Делян Пеевски няма да ходи в Европейския парламент (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

Остава депутат в българския парламент

Депутатът от ДПС Делян Пеевски дойде в Народното събрание тази сутрин. „Аз съм избран народен представител. Тук съм. Идвам на работа“, обяви Делян Пеевски. На въпрос защо по-често отсъства, той бе лаконичен, че работи за своите избиратели. „Аз си ходя в районите и работя. Това е важното за хората. Не смятам, че работата е само в Народното събрание“, изтъкна народният представител от ДПС.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че след заседание на Централното оперативно бюро на Движението и на Парламентарната му група, и след личното решение на Делян Пеевски, той ще остане депутат в Народното събрание.

„Няма обструкции от АЛДЕ за участие на Пеевски в евровота“, допълни Карадайъ и подчерта, че ако е имало такова листата на Движението е щяла да изглежда по друг начин.
„Такива обструкции не е имало. Тези обструкции са само в главата на олигарха Иво Прокопиев и на неговите служители Христо Иванов и Радан Кънев. Надделя колективното решение, че съм по-нужен в България“, посочи от своя страна и Делян Пеевски.

Като оценка на евровота той посочи, че резултатите на Движението на 26 май са по-добри от тези на последните парламентарни избори. Според председателя на ДПС изборите са показали, че управлението на България не може да се движи от аритметични мнозинства.

„Системните партии трябва да седнем и да определим посоките и приоритетите на развитие“, поиска той. От изборните резултати се виждало, че алтернативи, които се създават изкуствено на ДПС, имат срок на годност явяване на първи избори“, категоричен е Мустафа Карадайъ.

Моника Гаджанова

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Делян Пеевски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети