Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Пеевски, председател на ДПС и ПГ на ДПС: България е една, хората са едни - не трябва да ги делим!

Политика

Делян Пеевски, председател на ДПС и ПГ на ДПС: България е една, хората са едни - не трябва да ги делим!

Делян Пеевски, председател на ДПС и ПГ на ДПС: България е една, хората са едни - не трябва да ги делим! - Tribune.bg
Снимка:

Те искат редовно правителство и нашата отговорност е да направим необходимото да го има

На изборите в неделя очакваме вашата много мощна подкрепа, за да се направи всичко необходимо след това да има редовно правителство и държавата да излезе от омагьосания кръг на политическото безвремие. Да се спре с противопоставянето, напрежението и несигурността.

С тези думи се обърна към активистите и симпатизантите на ДПС - Ново начало в Якоруда лидерът на ДПС Делян Пеевски, който е водач на листата на коалицията в Благоевград и Хасково в последния ден от предизборната кампания.

Най-важното е да работим за хората! А хората очакват да има отговорно и стабилно правителство и политици, които им дават сигурност. ДПС - Ново начало може и носи тази отговорност, подчерта Пеевски.

Аз мога да кажа, че всичко което съм обещал, съм изпълнил и ми е лесно, навсякъде където и да отида, защото знам, че съм изпълнил поетите ангажименти, напомни лидерът на ДПС.

Вие помните какво беше в Якоруда, преди да стане кмет Мехмед Вакльов. Аз го знаех - заложим ли на млади хора, които вие да подкрепите, нещата се случват, напомни той.

Но все още има места, където са наши братя и сестри, които ние трябва да освободим от дерибеите, от тяхното сплашване и мачкане на хората. И днес, и през цялата кампания наши хора се оплакваха, че политическите ни опоненти се опитват да ги противопоставят и да ги притискат, каза Пеевски.

Това трябва да престане и хората да живеят нормално. България е една, хората са едни - не трябва да ги делим! Никой не може да спре новото начало. Бъдещето е за нас, заяви лидерът.

В предизборните срещи на Делян Пеевски в Якоруда се включиха кандидатите за народни представители от ДПС - Ново начало за 01 МИР Благоевград - Фатима Йълдъс, Меджетил Мименов, Ахмед Ходжов, Айлин Хадживезула, Джемал Робов, Исмет Узунов, Ислиханка Терзиева, Росица Медарова, Яхя Сантур, Димитър Андонов.

Присъстваха още Арбен Мименов - кмет на Сатовча, Мехмед Вакльов - кмет на Якоруда, Ради Ревански - кмет на Белица, Феим Иса - кмет на Гърмен, общински председател на ДПС в  Якоруда Мустафа Сирачки, общински председател на ДПС в Сатовча Елвер Шаматарев, общински предсесател на ДПС в Хаджидимово Фейджери Терзиев, на Сандански - Аспарух Костадинов, на Белица - Алиш Куньов, на Гърмен - Али Авдиков, областният младежки председател на ДПС Ати Камбер, Юруково - Салих Алачов, Акия Манзурски - Конарско, Джемиле Карафеиз - Бунцево, Муса Шарански - Черна Места, Юсуф Илански - Смолево, Ахмед Уцьов - Аврамово, Юсуф Вакльов - Бел Камен, Вълкосел - Меджетил Мименов, на Черешово- Алиш Куньов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети