Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Демерджиев: Има данни за имоти на МВР, които са използвани за частни партита по времето на Рашков

Политика

Демерджиев: Има данни за имоти на МВР, които са използвани за частни партита по времето на Рашков

Демерджиев: Има данни за имоти на МВР, които са използвани за частни партита по времето на Рашков - Tribune.bg
Снимка:

„Още, когато разговаряхме с Рашков преди да встъпя като министър, той сподели за конфликт между него и зам.-министри в МВР, но не мисля, че такъв личен конфликт може да бъде повод за такава промяна в поведението му в рамките на 24 часа. Той се оплака от един инцидент, изпратихме патрул и за мен е изненада, че този диалог го водим през медиите. Рашков се оплака, че е подал сигнал в седмо районно, но според него е имало забавена реакция. Инцидентът касаеше влизане в дома на негови съседи. След което Рашков е проследил нарушителя. Аз поисках по най-бързия начин да му бъде съдействано, каза Демерджиев.

Демерджиев заяви, че ако Рашков дойде в МВР той ще му обясни за смените в МВР.

„Има сериозни притеснения за предопределяне на обществени поръчки, но това ще го обява, когато завършат проверките. Повечето поръчки, които касаят обезпечаването на МВР са забавени и нашата цел е да работим по тях”, допълни министърът.

"Има притеснителни ситуация за ползването на имоти по времето на г-н Рашков, включително и такива, които са почивни бази и в които трябва да отсядат служители на МВР, а има данни да са ползвани за други цели. Подробно ще бъдат огласени тези информации, в момента тече проверка", каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети