Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДЕН: Истински държавник стъпи в т.нар. смесени региони

Политика

ДЕН: Истински държавник стъпи в т.нар. смесени региони

ДЕН: Истински държавник стъпи в т.нар. смесени региони - Tribune.bg
Снимка:

Движение за единство на народа (ДЕН) с официална позицията относно развитието на т.нар. „смесени региони“.

Ето пълният текст на позицията без редакторска намеса:

„Скъпи приятели и съмишленици,

Докато един назначен председател пак подкара рейса с предизборните лъжи, сме щастливи, че най-сетне нашите градове и села станаха приоритет на държавата. Но не заради партията, която цели 31 години разпределя порциите с Вашите гласове, а защото един истински държавник стъпи в т.нар. смесени региони. За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес и резултатите са видими. Така, както винаги сме искали, но никой не ни чуваше.

Верен на максимата: „Работа, Работа, Работа”, министър-председателят на Р България се вслуша в нуждите ни и започна да строи нови пътища, да асфалтира старите, да ремонтира училища, детски градини и болници, да санира за държавна сметка частни сгради и да реставрира изоставените от години джамии. Все неща, за които Вие от десетилетия сте се молили всеки път щом автобусът с назначения председател се отбие предизборно да си събере гласовете.

Сега от ДПС се усещат, че някой им дърпа сигурното чердже изпод краката, завъртат старата плоча за т.н. възродителен процес и вадят „скелети от гардероба“, вместо да осъзнаят, че свършеното от премиера Бойко Борисов за благоустрояването на родните ни места е най-голямото доказателство, което заслужава доверието Ви.

Отговор на въпроса, защо всички ние, хората от т.нар. смесени региони, чак сега получаваме грижата и подкрепата, които ни се полагат по Конституция, трябва да даде почетният председател на ДПС, който пряко е съдействал на тоталитарната комунистическа власт. Да излезе пред Вас с лицето си, а не крадецът да вика: „Дръжте крадеца“.

Скъпи съмишленици и приятели, не се поддавайте на поредната манипулация и не позволявайте нова злоупотреба с вашето доверие! Защото държавата – това сме всички ние!“


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ден, ДПС, ГЕРБ
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети