Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Деница Сачева: ДБ стои отстрани и мълчи като мъдрец, искаме да чуем обща позиция

Политика

Деница Сачева: ДБ стои отстрани и мълчи като мъдрец, искаме да чуем обща позиция

Деница Сачева: ДБ стои отстрани и мълчи като мъдрец, искаме да чуем обща позиция - Tribune.bg
Снимка:

„Демократична България“ стои отстрани като мъдрец и нищо не казва. Крайно време е това да се промени. Очакваме да чуем какво е общото мнение на ПГ на ПП-ДБ, а не единствено и само отделни гласове от ПП“, заяви пред БНР Деница Сачева от ГЕРБ.

„Искаме експертно правителство с взаимно приемливи експерти, които да изпълнят важните задачи пред България, а не да правят чистки и гонения. Те имат 37 депутата – толкова им е отредил българския народ със своя вот“, коментира тя.

„Усещахме жаждата за власт, но не подозирахме мащаба. За нас това, което чухме от Националния съвет, беше изключително потресаващо“, каза още Сачева. Тя увери като участник в преговорите, че на тях ПП по никакъв начин не са говорили за мащабни чистки, че няма значение как ще се изпълнява властта - законно или незаконно, нито пък за служби, посолства и пр.

„Най-доброто за България е да има стабилно редовно правителство. Това е държавническото, мъдрото, отговорното решение, от което може би ще пострада имиджът на някои партии, включително и на ГЕРБ. Ако колегите от ПП не са възмъжали за такова решение, тогава ще отидем на нови избори с всички рискове от това“, каза още Сачева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати