Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Деница Сачева: Гласувах за хората, които да ни изведат от кризата, не са плод на пропаганда и агресивен маркетинг

Политика

Деница Сачева: Гласувах за хората, които да ни изведат от кризата, не са плод на пропаганда и агресивен маркетинг

„Днес гласувах за по-доброто бъдеще на област Добрич и на България. Бъдеще, което може да даде възможност на хората тук да бъдат успешни, проспериращи, благоденстващи“, заяви кандидатът за депутат Деница Сачева.

Тя изрази надежда, че всеки, който се чувства гражданин на Родината ни, да излезе и да гласува.  „Да избере екип от хора, които са доказали във времето, че знаят и могат. Екип, който да ни изведе от кризата и който не е  плод на пропаганда, проектен инженеринг и агресивен маркетинг“, допълни още Сачева.

Тя подчерта, че днес е важно всички да проявим отговорност и решителност, защото от всеки един зависи какво ще се случи в следващите години. „Ще продължим ли с разделението, омразата и разрухата или ще потърсим мостове, за да започнем отново градеж“, каза още бившият социален министър.  

Тя изрази надежда, че ще победят най-добрия екип, който може да състави редовен кабинет и за най-добрия президент и вицепрезидент.

„Призовавам всички да направят своя избор, да гласуват и след това да проверят разписките от машината, за да са сигурни и спокойни за гласа си“, каза още Сачева.  


Топ новини

виж още

Актуална тема