Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Деница Сачева: Опити за общи политики ще маскират математически мнозинства в НС

Политика

Деница Сачева: Опити за общи политики ще маскират математически мнозинства в НС

Деница Сачева: Опити за общи политики ще маскират математически мнозинства в НС - Tribune.bg
Снимка:

„Партиите на промяната от три изведнъж станаха пет. ГЕРБ избрахме да не участваме в това, което предстои да се случи. Все още не сме наясно как и с каква икономическа програма ще се управлява страната в бъдеще“, каза Деница Сачева - депутат от ГЕРБ в предаването „Темите“ по телевизия Европа. 

„И преди, и след кампанията не чухме добре обосновани приоритети от партията на Станислав Трифонов. Той представи едни, после кандидатът му за премиер Николай Василев обяви различни“, каза Сачева. Тя обясни, че сега всички се борят за любовта на пенсионерите. Предложената от служебния кабинет актуализация на бюджета отново е в рамките на предизборна кампания, този път на президента.

Средствата за актуализация или преизчисление ще растат в бъдеще с геометрична прогресия. „Като бивш социален министър за мен е загадка откъде ще дойдат, след като беше анонсирано намерение за намаляване на данъците“.

Служебното правителство дойде с мантрата, че бюджетът е продънен. Сега смениха песента на „има преизпълнение“. „Нали не се заблуждавайте, че това преизпълнение е в следствие на два месеца работа на това правителство?“, каза още бившият социален министър.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати