Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сачева: Политическите партии не искат да решават абсолютно никакви проблеми, извън тясно партийните си

Политика

Сачева: Политическите партии не искат да решават абсолютно никакви проблеми, извън тясно партийните си

Сачева: Политическите партии не искат да решават абсолютно никакви проблеми, извън тясно партийните си - Tribune.bg
Снимка:

„Ако днес не бъде избран председател на Народното събрание, няма как всичко останало, за което се говори, да е било вярно”. Това заяви Деница Сачева от ГЕРБ пред bTV.

По нейни думи парламентарните групи отново ще покажат двуличие и безотговорност пред българските избиратели. ГЕРБ са готови на компромиси, за да се намерят решения. „Мисля, че сме в правото си да настояваме да се спази парламентарната традиция и председателят на Народното събрание да бъде излъчен от най-голямата парламентарна група”, настоя Сачева и добави, че разчитат на разума на парламентарните групи. Тя изрази недоумение каква е целта на блокирането на това решение.

„Оставам с впечатление, че политическите партии в момента не искат да решават абсолютно никакви проблеми извън тясно партийните си”, заключи Сачева. „Асен Василев повтаря една и съща глупост – че парите за пенсии са откраднати. Този човек е популист, заради него сме в такова тежко положение. Когато има такъв тежък популизъм, няма как да има диалог. Когато те казват лъжи, няма как да има диалог, след такива упреци. ПП са изключително фалшиви по темата борба с корупция”, поясни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети