Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Деница Златева е прекарала COVID-19, днес приключва карантината ѝ

Политика

Деница Златева е прекарала COVID-19, днес приключва карантината ѝ

Деница Златева е прекарала COVID-19, днес приключва карантината ѝ - Tribune.bg
Снимка:

„Ден последен от covid-19 карантината“, похвали се във Фейсбук социалистката Деница Златева. Тя разказва, че въпреки социалната дистанция, вирусът влязъл и в нейния дом.

„За щастие го изкарахме сравнително леко,  но пак беше доста неприятно преживяване. През цялото време до нас беше личният ни лекар Румен Симов  и любимата ни медицинска сестра,  леля Жени Радева. И семейството и приятелите ни“, благодари Златева.

Тя уточнява, че не е получила обаждане нито от РЗИ, нито от 3-то РПУ,  но ги уверява,  че не са нарушили карантината.

„Въпреки моето желание, в средата на изолацията,  да отида до болница,  за да направя снимка на белия дроб,  притеснена дали не съм развила пневмония. Въпреки притеснението,  най-вече за тригодишната ми дъщеричка,  която геройски издържа 14 дневната карантина,  и майка ми,  която беше с нас преди да се появят симптомите, паниката не успя да надделее. Помогна,  че вкъщи гледахме основно „ПЕС патрул” и „ Маша и мечока”,  рисувахме,  надувахме балони,  четяхме нови книжки и не оставаше време да гледаме новини или да четем вестници, пише Златева.

Тя призовава всички да се пазят и да спазват мерките.

„Пазете лекарите и сестрите! И не се паникьосвайте! Тя,  паниката,  е най-лошият съветник“, категорична е Златева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Тартаковер Поздравления ! Героиня. Едва го прочетох до края и развълнуван отидох в другата стая да си обърша сълзите от вълнение. "...През цялото време до нас беше личният ни лекар Румен Симов и любимата ни медицинска сестра, леля Жени Радева..."
А обикновените хора, неуважаема политичко..? А онези, до които няма личен лекар и медицинска сестра да ги обгрижват? Онези които умират на стълбите пред болниците без да могат да дишат, със сатурация около 50-60 ? Онези които и да искат да си направят снимка, нямат пари, не получават направления от личен лекар, нямат дори възможност дори възможност от боледуването да излязат от къщи ? Срамна и гнусна изповед ! Да се махат и тези заедно с ГЕРБ и Боко и всички идиоти, които ни докараха до дъното на човешката мизерия!
ВСИЧКИ ВЪН ! Нямаме нужда от такива.
22.11.2020 16:10 / Отговор
Тартаковер Съжалявам и моля за извинение, че съм изписал два пъти едно словосъчетание, но беше, защото писах бързо, възмутен от "изповедта" на тази жена с глава на риба кая.
22.11.2020 16:22
Тартакович, объркал си се - тази е от вашите. Трябва да внимаваш, че ще ти дърпат ушите на Позитано...
22.11.2020 18:52
Прекали бе товарищ Тартакович Сега и Ристето Бойкикевия ще ти одържи от тролските за месеца. Срий се за мако и може да спасиш поне коледните, ще имаш още теми до изборите. Дерзай, но внимателно!
22.11.2020 21:18 / Отговор
червения парцал от който и ковида бяга
22.11.2020 23:09 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети