Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Денков: Напоследък президентът често казва неща, които не са верни

Политика

Денков: Напоследък президентът често казва неща, които не са верни

Денков: Напоследък президентът често казва неща, които не са верни - Tribune.bg
Снимка:

„Напоследък президентът много често казва неща, които не са верни. Много често неговите аргументи са базирани на изкривената история“, заяви министър-председателят Николай Денков в отговор на критиките на президента Румен Радев.

„Всеки да бъде съден по делата“, призова премиерът.

„Изказването на държавния глава, че правителството не е направило достатъчно, за да убеди Нидерландия и Австрия за влизането ни в Шенген, „няма „абсолютно никаква основа”, добави Денков.

По думите му кабинетът ежедневно преговаря и има точен план на действие.

Премиерът отговори и на Илияна Йотова като заяв, че дискусията за службите се води в Народното събрание и трябва да е силно експертна.

По-рано днес във Велико Търново вицепрезидентът коментира, че недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка върху тях, но по думите ѝ Румен Радев няма да допусне това.

Министър-председателят коментира и експулсирането на служители на Руската православна църква от страната ни.

„Действията са въпрос на секретен доклад, аз само се запознах с него, нямам пряко отношение към вземането на това решение, то е на ДАНС“, посочи той.

„Когато някой извършва неправомерни действия, той трябва да бъде санкциониран, в случая става дума за санкция срещу законите на България“, добави премиерът Николай Денков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети