Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутат направи дарение за болницата в Червен бряг

Политика

Депутат направи дарение за болницата в Червен бряг

Депутат направи дарение за болницата в Червен бряг - Tribune.bg
Снимка:

Народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев осигури 50 комплекта защитни костюми за медицинския персонал, работещ в COVID отделението на болницата в Червен бряг.

Инициативата е част от кампанията „Да спасим живот заедно”, която народният представител и общински ръководител на ГЕРБ в Червен бряг стартира през пролетта. Заедно с кмета на Червен бряг д-р Цветан Костадинов още тогава поеха ангажимент да обезпечат с предпазни средства хората, работещи на първа линия и изложените на най-голям риск от заразяване.

През пролетта Тачев осигури предпазни материали на всички лични лекари в Област Плевен. Също Тачев направи и сега при втората ковид вълна. В началото на ноември депутатът дари на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Област Плевен 2000 маски и 2 тона работен разтвор дезинфектант. Организацията ще ги разпредели и раздаде на всички 200 общопрактикуващи лекари, работещи на територията на областта – не само в града, но и в малките населени места и селата.

Тачев дари 2000 маски и 10 тона от дезинфектанта и на Община Червен бряг. Кметът Костадинов гарантира, че те ще бъдат разпределени сред отделите и звената, изложени на най-голям риск от заразяване с коронавирус – сред тях са болницата в Червен бряг, всички училища и детски градини на територията на общината.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети