Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутати от ПП и Възраждане с брутален фейк за Бойко Борисов

Политика

Депутати от ПП и Възраждане с брутален фейк за Бойко Борисов

Депутати от ПП и Възраждане с брутален фейк за Бойко Борисов - Tribune.bg

Обвързва го с насилника на Дебора от Стара Загора

Депутат от ПП разпростанява фалшиви новини за жестокия садизъм над момичето от Стара Загора с политическа облага. Атанас Михнев пише в своя профил във Фейсбук, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се познава с насилника Георги Николаев. В опита си да подплати фейка със снимки, депутатът от ПП пуска снимка на насилника Николаев, а на друга Борисов с Радослав Георгиев, който е от ГЕРБ – младежи в града и няма нищо общо със случая.

„Има теория, според която през шест приятелски връзки всеки може да стигне до президента на САЩ. Връзката между бияча-охранител от Стара Загора и Бойко Борисов е доста по-пряка“, пише във Фейсбук профила си Атанас Михнев - депутат от ПП.

Той прилага снимки на Георги Николаев с друг мъж, като прави внушение, че той е човек на Борисов.

„Каквито ни политиците, такива ни и хората. Пак за тях гласувайте“, продължава кафявата политическа кампания срещу коалиционния си партньор депутатът от ПП Михнев.

В калната кампания се включиха и Цончо Ганев от Възраждане и Димитър Стоянов от Бърд/Бивол.

Този абсолютен фейк е последван като пример и от други привърженици на ПП, както и от верни фенове на Възраждане, които леят помия и използват този безскрупулен акт, за да трупат политически дивиденти.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ГЕРБ, ПП, фейк
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети