Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутати на БСП не ходят в НС, но си правят пътешествия в чужбина

Политика

Депутати на БСП не ходят в НС, но си правят пътешествия в чужбина

Депутати на БСП не ходят в НС, но си правят пътешествия в чужбина - Tribune.bg
Снимка:

Посетили изложение за риболов с пари от данъкоплатците

Двама депутати на БСП са си направили екскурзия в чужбина за сметка на данъкоплатците. Това показва проверка на bTV. Макар че бойкотират НС и не ходят на работа, левите депутати все пак получават средства. И то въпреки твърденията им, че няма да вземат пари.

Така народните представили от БСП Иван Иванов и Йордан Младенов са посетили международно изложение „Лов и риболов” в Залцбург. Посочили са, че са на командировка в периода 20 до 24 февруари и така дори са положили извънреден труд, защото са били там и през уикенда.

Командировката им включва и двупосочни билети за изложението, чието пълно наименование е „Международно изложение за лов и риболов, приключения и пътешествия“.

„Много приятно изглежда, добили са ценен опит - представяне на ловни кучета, риболов на сьомга в Швеция, костур, с какви примамки се лови, лов на диви свине, мечка и лисица, разфасоване на дивеч”, коментира журналистката Мария Цънцарова, която е работила по материала. А водещият на сутрешния блок покани двамата червени депутати да разкажат за полезния опит, който са придобили по време на тази командировка, докато официално бойкотират работата си.

Общо 19 депутати от „БСП за България” са взели командировъчни за пътувания в периода 18.02 – 22.02 2019 г. На командировка в чужбина е бил Кристиан Вигенин, който е бил на сесия на ОСС във Виена.

От БСП са отказали да коментират.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети