Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутати питат здравния министър за медицинските хеликоптери

Политика

Депутати питат здравния министър за медицинските хеликоптери

Депутати питат здравния министър за медицинските хеликоптери - Tribune.bg
Снимка:

Вицепремиер и петима министри ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол. Първа на трибуната излиза вицепремиерът по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, към която има адресиран един единствен въпрос, свързан със заплатите в някои ведомства от администрацията. Веднага след нея ще отговаря регионалният министър Петя Аврамова, която ще трябва даде информация пред парламента за рехабилитацията на Златишкия проход.

Целевата помощ за семейства с деца до 14-годишна възраст по време на извънредното положение – с това е свързан въпросът, отправен до министъра на труда и социалната политика Деница Сачева.

Най-дълго на трибуната ще говори здравният министър Костадин Ангелов, към когото депутатите са отправили цели 9 въпроса. Част от тях са свързани с лечението на деца в чужбина, придобиването на медицински хеликоптери, националния план за ваксиниране срещу COVID-19 и поетапното връщане на ученици от 5-ти до 12-ти клас в класните стаи.

Министърът на спорта Красен Кралев ще говори за възможността за осигуряване на зала за тренировки на боксов клуб „Сливен“, а министърът на образованието Красимир Вълчев ще закрие заседанието, давайки последен информация пред депутатите за преодоляването на стреса и професионалното прегаряне при учителите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати