Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско

Политика

Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско

Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско - Tribune.bg
Снимка:

Това не е единичен акт и те ще продължат да даряват средства и консумативи на хората в нужда в страната

Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско, съобщиха от пресцентъра на ВМРО. Сумата е предназначена за подпомагане нуждите на жителите на община Банско във връзка с кризисната ситуация там.

Банско е първият в България, и за сега единствен град, който беше поставен под карантина и пълна изолация. Животът на хората там реално е спрял. Стотици семейства, хиляди хора са блокирани по домовете си. Голяма част, м.б. над 90% от населението там, се препитават от хотелите, ресторантите, магазините за сувенири, ски пистите и свързаните с тях услуги, които са затворени.

Това е и причината ВМРО да обърне специално внимание на града и неговите жители. Отделената сума е с фокус към възрастните хора и всички останали без работа и доход, които най-спешно се нуждаят от стоки и услуги от първа необходимост. Дарението ще бъде предадено на общинските власти.

Това не е единичен акт и депутатите от ВМРО ще продължат да даряват средства и консумативи на хората в нужда в страната. Още от първия ден на извънредното положение младежките структури на Организацията в цялата страна се включиха и в кампания за подпомагане на възрастните хора. Младежите пазаруват и носят храна на песнионери в нужда, за да не се излагат на опасност, излизайки от домовете си.

Призоваваме всички за солидарност и съпричастност!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Виолета Благородно деяние от тяхна страна към нуждаещите се в тази ситуация! Адмирации.
26.03.2020 14:11 / Отговор
Мила Не съм кой знае колко голям фен на ВМРО, но не мога да не призная, че в тази криза реагират изключително адекватно и този жест към хората в Банско е поредното доказателство. Дано и другите депутати да дадрят, имат възможности, а хората в Банско имат нужда.
26.03.2020 14:24 / Отговор
Йо Евалата, ВМРО, така се прави. В трудни времена, трябва подкрепа. Тогава се разбира кой колко струва.
26.03.2020 15:09 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати