Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатите отиват в бившия Партиен дом след ваканцията

Политика

Депутатите отиват в бившия Партиен дом след ваканцията

Снимка:

Парламентът излезе във ваканция до 2 септември

От есента народните представители ще заседават в сградата на Партийния дом. След промените от 10 ноември 1989 г. сградата бе предоставена за нуждите на българския парламент и там в продължение на години течеше ремонт, за да бъде пригодена тя за пленарни заседания.

Днес бе последният работен ден на парламента преди да излезе в летен отпуск до 2 септември.

На последното си заседание в историческата сграда на парламента народните избраници избраха трима нови членове на Комисията за енергийно и водно регулиране - Владко Владимиров, Димитър Кочков и Георги Добрев, които положиха клетва.

Единодушно бе ратифицирано споразумението, което предоставя право на Европейската комисия да купува ваксини срещу коронавирус от името на страните-членки на Европейския съюз.

На първо и второ четене минаха промените на Закона за лечебните заведения, като целта е държавните и общински болници да получават допълнителни средства от здравното министерство, за да поддържат в готовност клиники и отделения по инфекциозни болести за оказване на медицинска помощ при епидемично разпространение на заразни заболявания.

Законопроектът за изменение на Закона за Министерството на вътрешните работи също бе приет на първо четене. Той предвижда полицаите да получават възнаграждение, а не допълнителни почивни дни.  

 


Коментари (2)

АСЕН ИЛИЕВ ПАЛЕЖА НА ПАРТИЙНИЯ ДОМ 1990Г. ГО ОРГАНИЗИРА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ, ЗА ДА БЪДЕ СМАЧКАНА СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНАТА ОТ КОЛХОЗНАТА КУ РВА ГОРБАЧОВ СЪДБА НА БУЛГАНИТЕ, НА СРЕЩАТА МУ В МАЛТА С ЧИФУ ТИТЕ. ОПИТА НА ВИДЕНОВ ДА СПРЕ РАЗРУШАВАНЕТО НА СТРАНАТА БЕШЕ НАКАЗАН С "ВИДЕНОВА" ЗИМА ПАК ОТ КОЛХОЗНАТА СВИНЯ. УБ ИВАЙ КОЛХОЗНИТЕ СВИНЕ! БЪДИ БЪЛГАРИН! СМ ЪРТ НА КОЛХОЗНАТА КОЧИНА!
31.07.2020 15:04 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ОТ ОНИЯ ДНИ ТИКВАТА ГОВОРЕШЕ ЗА ПАЛЕЖА НА ПАРТИЙНИЯ ДОМ :) ИСКАШЕ ДА ВИ КАЖЕ, КОЙ ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ДА СПАСИ ВЛАСТТА СИ С ПАЛИАТИВНИ ПРОМЕНИ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА СТАДОТО :)
31.07.2020 15:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още