Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатите приеха Национална стратегия за младежта

Политика

Депутатите приеха Национална стратегия за младежта

Депутатите приеха Национална стратегия за младежта - Tribune.bg

„След близо 3 години, днес отново имаме действаща Национална стратегия за младежта. Аз гласувах „ЗА“, не защото документът е перфектен, добре структуриран и отговарящ на нуждите на младите, а защото това е отговорният избор, който аз и партия ГЕРБ направихме“, заяви депутатът Николай Алгафари.

Той припомни, че последното правителство на Бойко Борисов е оставил готов проект на Стратегията, който е изгответ на база на хиляди срещи с младежи в страната, двете служебни и едното редовно правителства решиха да я пренапишат

„Докараха младежката политика под санитарния минимум. Нито един стратегически документ не бе приет, нито една адекватна политика не бе изпълнена. Очевидно младежта не бе приоритет за тях. Факт е, че и правителството на ПП първоначално премахна сектор „младеж“ от Министерството на младежта и спорта“, припомни Алгафари.

Депутатът от ГЕРБ отчита, че такава е била и цялостната политика на ПП.

„Всички помним за безразборното раздаване на финансови ресурси на съмнителни организации, за което в основата е лицето Руди гела. Но, както казах ние в партия ГЕРБ слагаме младите на първо място, затова и подкрепих приемането на Националната стратегия днес. Като отговорно заявявам, че ще работим за подобряването й, така че наистина да отговори на нуждите и потребностите на младежта в България“, казва още Алгафари.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети