Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатите заседат извънредно на 25 и 26 септември

Политика

Депутатите заседат извънредно на 25 и 26 септември

Депутатите заседат извънредно на 25 и 26 септември - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на Народното събрание Росен Желязков свиква извънредни пленарни заседания на 25 септември (понеделник), от 12:00 ч., и на 26 септември (вторник) - от 9:00 часа. Програмата на предстоящите заседания е публикувана на сайта на Народното събрание.

В дневния ред за понеделник е предвидено Проект на решение за приемане на Правила за процедурата по обсъждане и приемане на Законопроект за изменение и допълнение на Конституцията на Република България . Изслушване на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, председателя на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова и председателя на ДАНС относно надеждността на машините за гласуване, извършване на тестове и проверки и обезпечаване на честни местни избори на 29 октомври.

Програмата включва и три часа парламентарен контрол, в който на въпроси да отговарят министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, министърът на здравеопазването Христо Хинков, министърът на културата Кръстю Кръстев, министърът на образованието и науката Галин Цоков и министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков.

Във вторник депутатите ще започнат с първо четене на промени в Закона за държавната финансова инспекция и в Закона за местното самоуправление и местната администрация. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати