Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ към управляващите: Оставка, занимавате се само с кадруване и обладаване на сектори

Политика

ГЕРБ към управляващите: Оставка, занимавате се само с кадруване и обладаване на сектори

ГЕРБ към управляващите: Оставка, занимавате се само с кадруване и обладаване на сектори - Tribune.bg
Снимка:

Тя припомни още за изхарчените 9 млрд. лв. за 9 дни и как България е достигнала финансово дъно

„Пожелавам да се смирите в тези светли дни и след като си починете да се върнете с единственото правилно решение - оставка на това пагубно за България правителство", обърна се към мнозинството Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ-СДС. В декларация от името на група тя посочи, че управляващите се занимават само с кадруване и политическо обладаване на сектори - противоконституционно са избрали председател на КЕВР, „Булгаргаз“ е декапитализиран, а освен това не е ясно какво ще става с цените на тока и газта.

„Накрая подписахте договор с офшорка – паметна бележка, писмо с намерение, намесихте американското и британското посолство и те ви нарекоха лъжци. Настояваме за комисия, за да се изясни чий е капиталът на офшорката и на кого давате българската енергетика“, отбеляза Атанасова. Тя припомни още за изхарчените 9 млрд. лв. за 9 дни и как България е достигнала финансово дъно.

„Последва незаконен арест на лидера на опозицията, който доведе до еуфория началника на премиера, по чието нареждане беше извършен ареста. Изкарахте МГЕРБ виновни за горивата, открихте антикорупционната търсачка Гугъл, но не подкрепихте Украйна, защото имате дебели червени линии, които най-големият мъж в коалицията не дава да пристъпите. За сметка на това стоите на разстояние от ГЕРБ и не сте първа политическа сила“, констатира председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Според нея единственото ясно относно управляващата коалиция до момента е, че са против финансовата стабилност, прокуратурата, опозицията, парламент, конституцията.

„Не разбрахме за какво сте „за“ и докога ще се гаврите с българското общество“, подчерта Десислава Атанасова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати