Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: България затъва! Управляват ни аматьори и шарлатани!

Политика

Десислава Атанасова: България затъва! Управляват ни аматьори и шарлатани!

Десислава Атанасова: България затъва! Управляват ни аматьори и шарлатани! - Tribune.bg
Снимка:

„България затъва, в ход е план за унищожаване на страната,  управляват ни аматьори и шарлатани“, предупреди в декларация от името на група Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ-СДС. Тя разкритикува правителството на Кирил Петков.

„Преди една година започна „Промяната“, за да продължи с хибрида, който е това правителство. Партиите на промяната са поели курс към реваншизъм и поставяне на червени линии в българското общество. Нашите предупреждения всеки път се сблъскват с лозунги и клишета“, изтъкна Атанасова и посочи наследството, оставено в държавата от правителството на ГЕРБ.

„Цената на тока беше 117 лв., цената на газа - 37.70 стотинки. Сега са съответно 500 и 143 лева. България затъва в икономическа криза, върви с бързи темпове към финансова криза и дългова спирала“, възмути се Атанасова. Тя обвини управляващите, че не е решена нито една криза и не е отговорено на нито едно предизвикателство.

„Хиляди български граждани бяха подложени на репресии от Рашковото МВР. Всяка седмица се поема нов дълг. Един месец няма решение на хакерската атака на „Български пощи“. Всеки знае и може да каже кой печели от невъзможността те да работят - собственикът на куриерска фирма и ваш министър“, уточни Атанасова. Според нея външната политика на България е превърната в килер, където Петков е посрещан в САЩ.

„След една година се оказа, че победена беше политическата система. А това, което трябваше да бъде изчегъртване на нашата партия, се превърна в зануляване в държавата. По изчегъртването на партията ни стартира процес на унищожаване на основните носещи системи в държавата“, смята председателят на ПГ на ГЕРБ. Тя отбеляза, че във времена на война разделението на българското общество е безпрецедентно.

„Това са гнилите плодове на вашата „Промяна“. Все по-малко стават в тази зала онези представители на мнозинството, които продължават да повтарят как са отстранили ГЕРБ от власт. Никой не ни е отстранявал. Ние вярвахме, че след нас ще дойде управление, което ще надгражда. За съжаление, се оказа, че сме предали управлението на страната в ръцете на абсолютно несъстоятелни хора. От една година обществото живее в някакъв кошмар. Никой не знае утре какво ще му се случи, не знае дали ще бъде излъган и измамен. Вашите избиратели не са доволни, никой вече не е доволен. По-лошото е, че всички са уплашени. В ход е план за унищожаване на страната“, заключи Атанасова. Тя подчерта, че единственото хубаво е, че в този парламент има опозиция.

„Ние с всички сили ще пречим на това да продължавате да унищожавате Родината ни. За нас тя е само една, ние друго гражданство нямаме. Ще работим за това България да бъде фактор отново не само на Балканите, но и в ЕС. На вас ви остава само едно - оставка!“, завърши председателят на парламентарната група на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати