Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Не е само един центърът, който иска да промени модела на управление

Политика

Десислава Атанасова: Не е само един центърът, който иска да промени модела на управление

Десислава Атанасова: Не е само един центърът, който иска да промени модела на управление - Tribune.bg
Снимка:

Тя призова Радев да даде отговор за състоянието на НСО

„Вероятно няма една единствена точка или център, която се опитва по какъвто и да е начин и средства да промени модела, на демократично избрано управление“. Това коментира пред БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Чухте позицията на г-жа Нинова, че за тях като опозиция са важни предстоящите вътрешнопартийни избори, за да се даде посока на България. Не мисля, че някой от българския народ се интересува от посоката на БСП. За техните симпатизанти е важно да, но този избор не определя посоката на България“, подчерта тя.

„Посоката на България я определят българските граждани, които гласуваха и избраха едно демократично правителство чрез демократични избори и само това е начинът, по който в демократична държава може да бъде сменена властта“, каза Атанасова.

По думите ѝ не е време за предсрочни избори при положение, че догодина ще има избори.

„Ние имаме декларация на национална среща и общо събрание на ГЕРБ, на която твърдо сме заявили, че ние с БСП няма да управляваме“, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред БНТ.

„Виждам, че дори и сега в моментите, когато ни трябваше национален политически консенсус, БСП отново се държеше доста странно, в никакъв случай не мога да нарека поведението им държавнически“, каза Атанасова.

„Първо, да уточним две неща. Атаките не знам откъде идват. Вероятно това ще установи със сигурност прокуратурата, която ще проверява. Това, което вчера направи впечатление с така наречените снимки – дали са снимки, истински ли са, монтаж ли са,  аз не мога да кажа. Вероятно само професионалисти и експерти в тази област могат категорично да го обявят. На едната снимка има човек, който спи, който наподобява Борисов. На другата снимка има някакви шкафчета без Борисов и шкафчетата заедно. Не мога да коментирам категорично това истински снимки ли са“, изтъкна тя.

„Целта е, че някой се опитва да размаха пръст и да каже – аз мога да вляза и съм влязъл в най- близкото ти обкръжение, където би трябвало да си защитен“, коментира още тя.

„Дано Радев даде отговор за своето поведение и за състоянието на НСО, защото тази структура е подчинена на него. Не го чухме да коментира скандалите със служителя, който е въвлечен в поръчкови убийства, нито предишни скандали“, посочи тя.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

АСЕН ИЛИЕВ ТОПЛИВОТО НА ЗАХАРНА ФАБРИКА ДА НЕ СЕ РЕНОВИРА. ЩЕ ГО ПЛАЩАТЕ 2- ТИ 1-ПЪТ СЕГА И 2 КАТО ГО БУТАТЕ :) АНТИМ ТАУЪР МИ РАЗВАЛЯ ГЛЕДКАТА. ДА СЕ СРУШИ ДО 6 ЕТАЖА.
18.06.2020 09:30 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЧИНГИЗ ХАН СЕ ПРИДЪРЖА КЪМ ЕДИН ПРИНЦИП. КОЙТО Е ПРЕДАЛ ВЕДНЪЖ, ЩЕ ПРЕДАДЕ ПАК. НА ДРЪВНИКА!
18.06.2020 09:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети