Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Нинова е така активна заради предстоящия пленум на БСП

Политика

Десислава Атанасова: Нинова е така активна заради предстоящия пленум на БСП

Десислава Атанасова: Нинова е така активна заради предстоящия пленум на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Вотът на недоверие, който опозицията обмисля, няма да бъде успешен, каза депутатът от ГЕРБ

„Винаги в началото на годината опозицията започва с вот на недоверие към управляващите. Това е нормална парламентарна практика. Управлението е стабилно и това би се потвърдило следващата седмица, когато се гласува вота на недоверие. Хората искат стабилност, искат растеж, искат по-добри доходи.“ Това заяви депутатът от ГЕРБ и член на правната комисия в парламента Десислава Атанасова пред NOVA телевизия.

„За опозицията предстои конгрес за избор на лидер и това е една от предпоставките Нинова да е толкова активна“, коментира тя поведението на лидера на БСП. Тя бе категорична, че вотът на недоверие, който опозицията обмисля, няма да бъде успешен.

Атанасова направи коментар и на рокадите в министерството на околната среда и водите. „Емил Димитров става министър в една драматична ситуация за сектора. Надявам се експертите в министерството на го подкрепят. Той ще бъде обграден от хора, които разбират материята”, каза тя.

"Не може да се отрече, че криза в Перник има. Но по-важно е, че се вземат управленски решения в пълен синхрон между местната и изпълнителната власт", заяви народният представител.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети