Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Протегнатата ръка и диалогът са по-силни от юмрука

Политика

Десислава Атанасова: Протегнатата ръка и диалогът са по-силни от юмрука

Десислава Атанасова: Протегнатата ръка и диалогът са по-силни от юмрука - Tribune.bg

Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че лидерът на партията Бойко Борисов има своето място в политиката и партията, но всеки, който прави различни сметки, е доста объркан.

Тя заяви, че в момента има доста по-важни въпроси за решаване, свързани с цената на тока, стоките и ковид кризата.

Пред Нова телевизия Атанасова обясни, че ГЕРБ всеки път са били готови да предложат кабинет, да носят отговорността за държавата и да съставят правителство.

„В нашата парламентарна група има хора, които могат да дадат решения за България и хора, които могат да носят отговорност”, каза Атанасова. Тя беше категорична, че партията винаги е правила разбор след управлението си и си е взимала поука.

„Ние винаги коригираме грешките си и не могат да приема, че за някои, който се твърди, че е нарушил Конституцията и законите да определя какъв е редът и с кого ще преговаря“, каза тя.

„Винаги ние сме протягали ръка, защото сме убедени, че протегнатата ръка и диалога са много по-силно средство, отколкото юмрука“, каза тя.

„Месеци наред се говореше за чегъртане. Без ГЕРБ правителство не може да се състави. Ние сме в коалиция с народа и след това търси допирни точки по програми и приоритети“. Според нея е важно да има диалог между партиите в 47-о Народно събрание.

„Политическото лицемерие трябва да приключи, но заради системните партии в 45 и 46 НС беше възможно да се вземат важни решения“.

„В момента управлението е провал. Светът посрещна тази пандемия без ваксина, а сега има препарати. У нас се пропусна време, от вчера има клип в социалните мрежи, че се слага ваксина с изтекъл срок. Когато Кацаров трябваше да подготвя ваксинационна кампания, той чегърташе успелите български лекари“, каза Атанасова. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети