Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Твърде висока е цената, ако кабинетът на проф. Габровски не бъде подкрепен

Политика

Десислава Атанасова: Твърде висока е цената, ако кабинетът на проф. Габровски не бъде подкрепен

Десислава Атанасова: Твърде висока е цената, ако кабинетът на проф. Габровски не бъде подкрепен - Tribune.bg

"Проектокабинетът на проф. Николай Габровски е високопрофесионален, равноотдалечен от политическите партии и единствена възможност. Твърде висока е цената, която България би платила, ако този кабинет не бъде подкрепен. Тук идва ред на отговорността. Това е огромен шанс пред България". 

Това каза пред БНР Десислава Атанасова, председател на парламента група на ГЕРБ - СДС. 

И подчерта, че е дошло време, в което следва хора с високопрофесионални качества да се обединят и да очертаят прогнозируем път за България. 

"Хора, извървели своя професионален път и били на различни нива в различни администрации, включително служебни или редовни правителства, това не ги лишава от професионализъм. Нашата коалиция поставя на заден план интересите на партията. За нас по-важна е държавата. Ние си даваме сметка, че правим компромис с политическото представителство. В този кабинет има широк потенциал на професионализъм, вероятно всеки има своята биография, всеки в някакъв момент се е докоснал до една или друга политическа партия. Това е кабинетът на проф. Габровски. Не инсталираме никого, той имаше пълната свобода да създаде своя екип", посочи Атанасова в предаването "12+3". 

По думите й, ако политическите сили в парламента не разчетат първия мандат като шанс страната ни да продължи напред и не се лишат от егоизма си, то ГЕРБ - СДС няма да носят отговорност за това. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети