Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Танева: В мандата на Стефан Радев бе направено най-много за Сливен

Политика

Десислава Танева: В мандата на Стефан Радев бе направено най-много за Сливен

Изправихме Сливен на крака, гордеем се с постигнатото, посочи кандидатът на ГЕРБ за кмет

„Преди четири години не всички познавахте Стефан Радев. Четири години по-късно съм горда да се изправя пред вас и да кажа – това е мандатът, в който се свърши най-много за Сливен в годините на прехода. Това го направи Стефан Радев с подкрепата на хората, на ГЕРБ, на общинските съветници“. Това заяви министърът на земеделието и областен координатор на ГЕРБ Десислава Танева.  Тя присъства на представянето на предизборната програма на ГЕРБ-Сливен - „Повече за хората тук“.

 „Това е човекът не на обещанията, а на ангажимента, отговорността и на работата. В това всички се убедиха през тези четири години. Нашите кандидати са уважавани хора и добри професионалисти“, посочи тя и благодари на всички за подкрепата през годините.

Кандидатът за кмет Стефан Радев представи постигнатото по време на мандата му и заедно с кандидатите за общински съветници очертаха основните приоритети за управлението на Сливен. „Преди четири години излязох пред вас с обещанието Сливен да тръгне по нов път. Днес искам да благодаря на всички вас за доверието, на екипа на общината, на достойните съветници от ГЕРБ и на правителството за подкрепата. Заедно успяхме да изправим Община Сливен на крака и да преодолеем кризата. Много хора не вярваха, че в тежката ситуация ще имаме време и енергия да променяме Сливен. Ние обаче работихме на високи обороти, за да постигнем това, с което се гордеем“, заяви Стефан Радев.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети