Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десни? ДБ сложи за водач на листа директорка на червена младежка организация

Политика

Десни? ДБ сложи за водач на листа директорка на червена младежка организация

Десни? ДБ сложи за водач на листа директорка на червена младежка организация - Tribune.bg

„Тайното БСП младежи“ се управлява от дъщерята на Антон Кутев

Илина Мутафчиева, която ще води листата на Христо Иванов в Търговище, е бивш председател на голяма младежка организация, която неформално се управлява от БСП.

Мутафчиева е сред водачите на листи на ДБМутафчиева е сред водачите на листи на ДБ

Т.нар. Национален младежки форум (НМФ) се ръководи от дъщерята на Антон Кутев – Мина Кутeва.

Мина Кутева и водачката на ДБ в Търговище са неразделни Мина Кутева и водачката на ДБ в Търговище са неразделни

Бившият председател на НМФ и настоящ кукловод на структурата Лили Еленкова е сестра на кмета на Перник от БСП Станислав Владимиров. Двамата са племеници на дългогодишния лидер на Червените Ненко Темелков, от който по-късно Владимиров поема поста. Тъмно червените убеждения са в кръвта на фамилията, както и жаждата за власт.

От както е създаден НМФ е известен като тайна младежка организация на БСП, която проповядва изцяло леви идеи и защитава позиции на БСП. НМФ и лично Мутафчиева опорочиха най-голямото младежко събитие в София по време на Българското председателство на Съвета на ЕС. Под диктовка и с подкрепата на БСП. След скандала, предизвикан от тайната лява младежка структура, шефката на НФМ Мина Кутева се появи на пресконференция на БСП. А от името на НМФ се изказа Николай Бериевски от БСП-Младежи, който призова МГЕРБ да се извинят.

Еленкова и Мутафчиева са почетни гости на събитията на лявата фондация “Фридрих Еберт”Еленкова и Мутафчиева са почетни гости на събитията на лявата фондация “Фридрих Еберт”

В момента Мутафчиева работи при бившия посланик от времето на комунизма Иван Гарвалов, който сега ръководи Дружество за ООН в България. Според запознати именно Гарвалов е препоръчал на своя приятел Стефан Тафров, също бивш посланик в ООН, да включи неговото протеже в партийните листи.

Мутафчиева щастлива с Лили Еленкова и Лазарина Бонева от БСПМутафчиева щастлива с Лили Еленкова и Лазарина Бонева от БСП

Лазарина БоневаЛазарина Бонева


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

? Жълтият сайт на Борисов/Пеевски само това ли успяхте да вземете като компромат. Слабичко.
02.03.2021 20:24 / Отговор
Мимето Не бе, просто си бийте камшика от дясното пространство, понеже не ви е там мястото, понеже сте левичари и либерали, при това от най-наглите и противните! Къш!
02.03.2021 21:51
? И това го казва някакъв трол на ГЕРБ, които са най-лявата популистка пратия с комунистически корени, които твърдят, че са "десни", но никога не са водили дясна политика?
03.03.2021 07:55
Б. Гечева И това е предостатъчно според мен. Компромат го наричате Вие, значи е нещо срамно! За мен е просто факт и се дължи на познанствата покрай грантаджийски проекти! Нищо ново под слънцето, знакомства и связи! Но трудно ще ме убедите, че това са хора с десни идеи! Не са. Обичайните опортюнисти и кариеристи, без никакви идеи. Защото само да плюеш против Борисов и ГЕРБ не може да е идея за политика. С лозунг "Сега да свалим Борисов, пък после ще видим" държава не се управлява, дори с "мандат по усмотрение", който е още по-омерзителен.
03.03.2021 08:50
КОСТОВ =НИНОВА =РУМЕН РАДЕВ =МАНОЛОВА=БОЙКИКЕВ =ТРИФОНОВ=ПРЕДАТЕЛИТЕ... СЛАБИЧКИ.... СА!!
02.03.2021 20:28 / Отговор
Наблюдател Жалък пасквил!
Влязах в сайта на НМФ. Представени са всички младежки организации на парламентарно представените партии и НПО-та, които не са червени. Мина Кутева никога не е била и не е Председател (няма такава длъжност директор). Лили Еленкова е била председател преди четири мандата. Приятелство между Тафров и Гарвалов може да се роди в болен мозък.
02.03.2021 23:28
Киро Бизона Аз не знам какво толкова има чудно в това, че ДеБъ сложи за водач на листа директорка на червена младежка организация? Ами че те, и ДеБъ, и червенодупестите „младежки организации“ със средна възраст по 40 лазарника, всички са втора и трета цедка АБПФК (информирайте се какво означава това), но в европейски мащаб са кажи-речи същото като Хитлерюгенд! За някаква „организация“ се казва, че „се ръководи от дъщерята на Антон Кутев – Мина Кутeва. Моля? Въпросната може да ръководи само кюфтетата в посоката на зиналата си от алчност и лакомия дзурла! Ама какво да правиш – бащичко!
02.03.2021 20:30 / Отговор
кесо Естествено, че мястото на тия млади червени другарки за сега е в листите на БКП-2/ДБ, когато пораснат и натрупат опит ще се класират и за "титуляра" БКП-1/БСП. То си има ред в тая "велика" Партия, бе ора!
02.03.2021 21:00 / Отговор
Да! ДъБъ има още много да връща на БСП заради районните кметове в София (7).
02.03.2021 21:11
Charlesret Hi, look what a cool site I found, there you can win from $ 50 to $ 3000 , I managed to win $ 540, good luck to you https://bit.ly/2SmXf0A
26.05.2021 01:04 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети