Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Десни“ недоволни от Радев, че мълчи за „насилието над Христо Иванов“

Политика

„Десни“ недоволни от Радев, че мълчи за „насилието над Христо Иванов“

Десни недоволни от Радев, че мълчи за насилието над Христо Иванов - Tribune.bg
Снимка:

„Ако президентът Радев продължава да мълчи за насилието над Христо Иванов, то нейде в понеделник ще се събуди с рейтинг 0.00 процента. Така и не стана политик“. Това написа във Фейсбук политическият анализатор и поддръжник на „Демократична България“ Евгений Дайнов.

Коментарът му е по повод вчерашната акция на един от лидерите на „Демократична България“, който акостира с лодка на плажа към Росенец и влезе във физически сблъсък с охранители.

Въпреки това в коментарите Дайнов се застрахова, че в годините Радев имал точни попадения „както с изказвания, сочещи очевидни безобразия, така и с упражняването на вето“.

„Не успя, обаче, да превърне всичко това в устойчива позиция. И сегашното му мълчание срива всички предишни добри попадения. ТОВА е да не си политик“, подчертава той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Дайнов насилието над Христо Иванов е в правомощията на гл. Прокурор, както и на министъра на вътрешните работи. Какво чакат? Гешев за всяка открадната селска кокошка тича до селата, а сега се спотайва, защото Доган, Пеевски и Борисов си го избраха.
08.07.2020 15:55 / Отговор
На майнов Какво да направи?Да разпне някой,за да ти е кеф или да спазва закона?Очакванията са за масова негативна реакция.Това е планирано поне седмица по-рано.ОФ се създава лесно ,но трябва да има причина.
08.07.2020 17:35
k Ами прав е Дайнов, че „Ако президентът Радев продължава да мълчи за насилието над Христо Иванов, то нейде в понеделник ще се събуди с рейтинг 0.00 процента. Така и не стана политик“! Да не говорим, че втори мандат през крив макарон ще го гледа!
08.07.2020 22:10 / Отговор
Боряна Гечева Познайте какво ще каже президентът за "насилието" и дали това ще му отлепи рейтинга от нулата. А между другото, докато ни заглавичкват с "мореплаватели", новозаразените с вируса стигнаха 240 за 24 часа. Най-вероятно другите държави скоро ще ни изхвърлят от списъците си със сигурни държави, нито ще ни приемат, нито ще ни посещават.
09.07.2020 09:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети