Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Десни“ недоволни от Радев, че мълчи за „насилието над Христо Иванов“

Политика

„Десни“ недоволни от Радев, че мълчи за „насилието над Христо Иванов“

Снимка:

„Ако президентът Радев продължава да мълчи за насилието над Христо Иванов, то нейде в понеделник ще се събуди с рейтинг 0.00 процента. Така и не стана политик“. Това написа във Фейсбук политическият анализатор и поддръжник на „Демократична България“ Евгений Дайнов.

Коментарът му е по повод вчерашната акция на един от лидерите на „Демократична България“, който акостира с лодка на плажа към Росенец и влезе във физически сблъсък с охранители.

Въпреки това в коментарите Дайнов се застрахова, че в годините Радев имал точни попадения „както с изказвания, сочещи очевидни безобразия, така и с упражняването на вето“.

„Не успя, обаче, да превърне всичко това в устойчива позиция. И сегашното му мълчание срива всички предишни добри попадения. ТОВА е да не си политик“, подчертава той.  


Коментари (4)

Дайнов насилието над Христо Иванов е в правомощията на гл. Прокурор, както и на министъра на вътрешните работи. Какво чакат? Гешев за всяка открадната селска кокошка тича до селата, а сега се спотайва, защото Доган, Пеевски и Борисов си го избраха.
08.07.2020 15:55 / Отговор
На майнов Какво да направи?Да разпне някой,за да ти е кеф или да спазва закона?Очакванията са за масова негативна реакция.Това е планирано поне седмица по-рано.ОФ се създава лесно ,но трябва да има причина.
08.07.2020 17:35
k Ами прав е Дайнов, че „Ако президентът Радев продължава да мълчи за насилието над Христо Иванов, то нейде в понеделник ще се събуди с рейтинг 0.00 процента. Така и не стана политик“! Да не говорим, че втори мандат през крив макарон ще го гледа!
08.07.2020 22:10 / Отговор
Боряна Гечева Познайте какво ще каже президентът за "насилието" и дали това ще му отлепи рейтинга от нулата. А между другото, докато ни заглавичкват с "мореплаватели", новозаразените с вируса стигнаха 240 за 24 часа. Най-вероятно другите държави скоро ще ни изхвърлят от списъците си със сигурни държави, нито ще ни приемат, нито ще ни посещават.
09.07.2020 09:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още