Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десните в Перник в подкрепа на Вяра Церовска

Политика

Десните в Перник в подкрепа на Вяра Церовска

Десните в Перник в подкрепа на Вяра Церовска - Tribune.bg
Снимка:

„Вяра Церовска е уверен и достоен човек, който с авторитет и работа води Перник към напредък, заяви общинският ръководител и лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова

Десните политически сили в Перник подкрепиха кандидатурата на д-р Вяра Церовска за кмет на община Перник в официална пресконференция. Лидерите на демократично мислещите партии направиха обръщения към своите избиратели да гласуват за това развитието на Перник да продължи, обявиха на Фейсбук страницата си от ГЕРБ – Перник.

„Благодаря на моите съграждани, които в изборния ден, отидоха до урните и направиха своя избор. Благодаря на всички перничани, които ни гласуваха доверие. Благодаря на всички, които работят и мислят за нашия град, на хората, които създават работни места и градят бъдещето на Перник. На хората, които повярваха, че поставихме основите за едно по-добро бъдеще и промяната започва с нас“. Това заяви д-р Вяра Церовска.

Тя беше категорична, че ще продължи да работи за подобряването на комуникациите с изграждане на второ кръгово кръстовище в кв. „Иван Пашов“ и пътен възел „Марина Бара“, за реализирането на водния цикъл, за развитието на индустриалната зона, която ще отвори много нови работни места, за подобряване на материалната база в училищата и детските градини, за развитието на спорта.

„Резултатът, който получихме - над 15 000 гласа, е по-добър от резултата ни преди 4 години. Това ни нарежда като първа политическа сила в община Перник. Ясни са резултатите за Общинския съвет. С подкрепата на десните политически сили ще продължим започнатите дела“, каза още кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Председателят на ВМРО-Перник Димитър Колев, чиято партия е коалиционен партньор и на национално ниво, заяви категорична подкрепа от структурите за втория тур.

Лидерът на ПП „Обединени земеделци“ Георги Захариев посочи, че политическата сила също гласува своето доверие за втори мандат на Вяра Церовска.

„Нека не връщаме града назад в своето развитие“, призова и лидерът на най-старата дясна партия СДС – Юлиан Ситарски.

„Нашите структури подкрепят Вяра Церовска за кмет на община Перник“, отбеляза областният координатор на НФСБ – Перник Васил Павлов.

Людмил Веселинов член на Националното ръководство на Движение „България на гражданите“, беше категоричен, че Перник има бъдеще единствено с Вяра Церовска.

Специално обръщение на безкомпромисната десница направи и лидерът на МК ПП ЕНП/Никола Петков, ПП БЗНС, ПП БДФ/ Мария Маринова.

„Подкрепяме д-р Церовска, защото знаем, че тя може да взима добри решения, да ги отстоява, да носи отговорност, да ги реализира. Всички знаем, че вземането на правилно решение както в медицината, така и в живота, може да коства човешки живот“, каза тя и апелира всички демократично мислещи, почтени, добронамерени хора, в неделя да подкрепят кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

„Вяра Церовска е уверен и достоен човек, който с авторитет и работа води Перник към напредък! В изборния ден в неделя трябва да покажем, че избираме достойни личности, които са доказали, че могат да работят. Личности, които имат извървян успешен трудов път, увенчан с резултати. С обещания сме живели години наред и знаем всички до какво ни доведоха. Днес, когато България и Перник вървят със смели стъпки към развитие и обновление, нека не се поддаваме на празни думи и обещания", обърна се към своите съграждани общинският ръководител и лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати