Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десният Делчев се „сети“: Лично аз сложих 9 билборда на Манолова

Политика

Десният Делчев се „сети“: Лично аз сложих 9 билборда на Манолова

Десният Делчев се сети: Лично аз сложих 9 билборда на Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Мистерията е разкрита! Няколко дни кандидат-кметицата на София Мая Манолова се чудеше кой може да е платил за 9 нейни билборда на различни точки в града. Запитана дали има такива, тя категорично отрече да е давала пари за подобен тип агитация.

Това обаче бързо беше опровергано, защото билбордовете са на видни места из града. И така започна разследването – лъже ли Манолова или някой я „саботира“, плащайки за табели и лепейки агитация по коли.

От централата на БСП на „Позитано” 20 съобщиха преди дни пред колегите от „Труд“, че не плащат тази реклама. Отрекоха и столичните социалисти. Шефът на ДБГ Димитър Делчев също не се сети за подобен разход на партията му.

Няколко дни след това обаче Делчев беше „присетен“ - и то че лично е дал парите.

„От вчера всякакви зложелатели хвърлят обвинения към г-жа Мая Манолова за това, че си сложила билборди, а казала, че не е. Истината е, че тя наистина не си е слагала билбордове. Аз ги поставих. Това е партньорски принос към кампанията на г-жа Манолова, който направих, за да покажа, че подкрепата на Коалиция „Движение България на гражданите“ за нея не е само на думи, а е реална“, написа Делчев и публикува договора с дата 15.10.2019.

Това донякъде замазва ситуацията за Манолова, която е изключително щедра в кампанията си като за независим кандидат, разчитащ единствено на дарители (необявени между другото). Освен билбордовете, тя има постоянно медийно отразяване, спонсорира Фейсбук реклами и дори има огромна шатра до НДК.

Изниква обаче въпросът откъде партията на Делчев разполага със средствата, тъй като от години не са получавали държавна субсидия. Или може би е личен принос от собствения джоб?


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ "Независимата" М. КОСТИНБРОДСКА, се оказва много зависима от зелени, червен и, бембени и каква ли не цветова гама. Алчна, некомпетентна, без морал, не познаваща спирките в София. Популизъм, лъжи и фалшиви новини, това е сестра ГАЛЕВА! За 2-ри ПЪТ ШОФЬОРЪТ Й ПРАВИ КАТАСТРОФА, МЕДИЙТЕ УПОРИТО МЪЛЧАТ. ЗАЩО ЛИ? Среща с бедни пенсионери, самата тя със скъпи тоалети и чанти. При всички фалшиви обещания, с К. ИМПЕКСОВА тайно зад гърба й, общината ще фалира за 1 М., а след това? Това е математика, не мнение. Очудващо е, че всички говорят за въздуха, но никой не смее да отиде и да го каже във Филиповци и Факултета. ЗАЩО ЛИ? Защото не са сигурни дали ще си тръгнат читави. ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ ДЕБИЛИ ОТ ТЕЛ.ЕКРАН. ЛЪЖИ, КОИТО САМИТЕ ТЕ НЕ СИ ВЯРВАТ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО ТЕ ЩЕ ВИ ОБЕЩАЯТ! ФАНДЪКОВА СЕ ДОКАЗА КАТО НАЙ-УСПЕШНИЯТ КМЕТ. ВСИЧКО Е ВИДИМО. СОФИЯ Е ПРОМЕНЕНА ПОЛОЖИТЕЛНО!!!
18.10.2019 21:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати