Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Диана Иванова: Благодаря на русенци! Пожелавам успех на избрания кмет – г-н Пенчо Милков!

Политика

Диана Иванова: Благодаря на русенци! Пожелавам успех на избрания кмет – г-н Пенчо Милков!

Диана Иванова: Благодаря на русенци! Пожелавам успех на избрания кмет – г-н Пенчо Милков! - Tribune.bg
Снимка:

Пожелавам успех и на всички достойни личности, които избрахме в Общинския съвет и които ще работят през следващите четири години за просперитета на града ни, сподели още кандидатът за кмет

„Благодаря на русенци! Пожелавам успех на избрания кмет – г-н Пенчо Милков“! Това заяви в обръщение към русенци кандидатът за кмет на Община Русе от ПП ГЕРБ Диана Иванова, предадоха от пресцентъра на партията.

Ето и цялото обръщение на Диана Иванова:

Уважаеми съграждани,

През последните месеци всеки ден се докосвах до вас, до вашите надежди, радости, несгоди и до вашата болки, мечти и въжделения.

Много от вас повярваха в мен като личност, професионалист и кандидат на ГЕРБ за кмет на Община Русе. Повярваха в Програмата ни за управление и дадоха своя категоричен вот и на първия, и на втория тур от местните избори 2019 година.

Благодаря ви, че изразихте активната си гражданската позиция! Благодаря ви за доверието от сърце и душа! Наред с това обаче е редно да отчета и апатията на голяма част от съгражданите ни, изразена чрез ниската избирателна активност. Желанието ми бе да консолидирам дясното пространство в Русе, но резултатите ясно показват, че обединението на дясното е в друга посока.

Самата аз ще следвам и изразявам своята дейна гражданска позиция и ще продължа да помагам за подобряване средата на живот в Русе.

Поздравявам г-н Милков с убедителния резултат и му пожелавам успех като кмет на Община Русе. Надявам се, че заедно със своя екип ще продължи европейското развитие на нашия град и ще отговори на очакванията не само на тези, които го подкрепиха, но и на всички русенци, които милеем за града си.

Пожелавам успех и на всички достойни личности, които избрахме в Общинския съвет и които ще работят през следващите четири години за просперитета на града ни.

Русе заслужава прекрасно бъдеще с общата воля и Божията помощ!

Диана Иванова,

Кандидат за кмет на Община Русе от ПП ГЕРБ

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети