Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Димитър Данчев се отказа от битката за БСП в полза на Корнелия Нинова

Политика

Димитър Данчев се отказа от битката за БСП в полза на Корнелия Нинова

Димитър Данчев се отказа от битката за БСП в полза на Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

„Прекият избор на председател е кауза за цялостния партиен живот. В този смисъл ви уведомявам, че оттеглям своята кандидатура за председател на Българската социалистическа партия в полза на настоящия председател Корнелия Нинова“. Това пише в писмо до Централната комисия по провеждане на избора зам.-председателят на БСП Димитър Данчев, съобщиха от пресцентъра на партията.

В писмото той благодари и за номинациите, които е получил.

Освен Корнелия Нинова, в първия пряк избор на председател на левицата заявка за участие направиха Галина Василева, Ирина Михайлова, Красимир Янков, Георги Тодоров и Кирил Добрев.

Изборът ще се състои на 12 септември.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Киро Бизона Тоя е абсолютно нещастен смешник! Те в блока, където живее, не го познават, той тръгнал да се кандидатира за мястото на Нинова! Боже, какъв избушеняк! А се мисли и за много хитър – демек, аз сега ще се кандидатирам, нищо че не съм известен и не ме броят за жив, ама сега като се откажа и стрина Курна ще го отчете и белким ме забележи! Ами не няма да те забележи или ще те забележи толкова, колкото и изтривалката на входа на Позитано 20, тъпак! Пак заповядай!
07.08.2020 13:48 / Отговор
DT Този изсулен памперс с поглед на извъземен тръгнал с мечката мед да яде.Явно кака Кури го е прикъткала ,той е минал курса по лийз-блейз и следващата стъпка е отвод.Трансимпексова така ще Ви изработи един по един и отново ще бъде лидерка,което е от добро по добро.Следвайки инструкциите на Белия мавър тя бавно и систематично разпилява Столетницата.Господ здраве да и дава за да може да завърши започнатото- да сложи край на БКП/БСП което много преди нея не можаха да свършат -Желев, Костов,Марков и хиляди други седесари.Курнилова дерзай !
07.08.2020 14:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати