Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ганев: В БСП цари вътрешен хаос, който практически я изключва от случващото се в страната

Политика

Ганев: В БСП цари вътрешен хаос, който практически я изключва от случващото се в страната

Ганев: В БСП цари вътрешен хаос, който практически я изключва от случващото се в страната - Tribune.bg
Снимка:

В момента Радев изпълнява ролята на опозиционер, смята политологът

Президентът Румен Радев има да взема едно много трудно решение в следващите месеци и то е свързано с предстоящите парламентарни и президентски избори през 2021 г. Той трябва да избере един от двата възможни пътя пред себе си, заяви политологът Димитър Ганев пред Канал 3.

“Радев има два пътя пред себе си. Единият е търсене на проект, с който да участва на парламентарни избори. Вторият е да играе за втори мандат с подкрепата на БСП. Правилният, според мен, е да се кандидатира отново за президент“, коментира Ганев.

Според политолога в момента Радев изпълнява ролята на опозиционер, като не пропуска всеки удобен момент, за да влезе в словесен двубой с премиера Борисов.

“Всяка една изява на президента Радев е атака по Кабинета. Всичко започна още, когато той свали доверието си към правителството и продължава при всеки удобен момент. До следващите избори няма как да има затопляне на отношенията между президент и министър-председател. Надявам се само, че това няма да се отрази негативно на външната политика на България“, изрази опасенията си Ганев.

„В Българската социалистическа партия цари един вътрешен хаос, който практически изключва формацията от случващото се в последните месеци. Битката там е за лидерското място между Кирил Добрев и Корнелия Нинова“, смята още политологът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп