Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Димитър Главчев показа предложението на ДБ за допълнителните възнаграждения за депутатите

Политика

Димитър Главчев показа предложението на ДБ за допълнителните възнаграждения за депутатите

Димитър Главчев показа предложението на ДБ за допълнителните възнаграждения за депутатите - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев показа предложението на „Демократична България“ за допълнителните възнаграждения на депутатските заплати.

От ДБ твърдят, че просто са предложили лимит на повишението. Подписи обаче са положени под предложение „при реализиране на допълнителни задачи, възложени с решение на Народното събрание Народните представители могат да получават допълнителни възнаграждения в размер до 25 на сто от основното месечно възнаграждение по чл. 5“.

Не е ясно обаче, защо от ДБ не са предложили премахване на допълнителното възнаграждения.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи критика, че едно от първите неща, които са направили новите депутати е именно увеличение на заплатите на над 10 000 лв.

 

Публикувахте от Dimitar Glavchev в Четвъртък, 22 април 2021 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

112 Комунистите от ГЕРБ най-нагло разпространяват фалшиви новини, излъчват "извънредно" логореята, простотията и лъжите на бащицата Борисов по всички медии като в Северна Корея, няма коментар по това, то се възприема вече за "нормалност", а после всичките му слугински сайтчета разпространяват безкритично лъжите му. Отреденото ни 112 място по свобода на словото на медиите е направено с много голямо снизхождеие.
23.04.2021 10:49 / Отговор
Ми 112 Комунетата на Костов много пищяха за "къщата в Барселона". Оказа се

"Александър Чаушев: Къщата в Барселона е моя, не на Бойко!"

Ако се поразровите из нета пък ще научите, че същият Чаушев е, или е бил в управителните тела на Софарма и Монбат. Дефилирал е и в управата на Лукойл.

Та таквиз ми ти ЛЪЖИ. 112 място е твърде много за Дневник, а от вчера и за епицентъра на мадам В. Бойкикиев и сродни души били в американското посолство - информирания Бабикян ряпа да яде.
23.04.2021 11:00
Неравноделни идиоти Биволи,жаби,велета,дебели пауни,свободни европейци,смилови даниеловци,карбовски цигановеди,дневни лексикони и арменски информирани са говедата,които мразят всичко българско и правят и невъзможното,за да ни натикат в дъното на нормалните държави,защото се хранят с омраза и консумират само мръсни пари!
23.04.2021 11:01
165...СЛУЖИТЕЛИ НА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ - РЕЦИДИВИСТИ.......... ......... Г А Д Н И......... М А З Н И............. Л Ъ Ж Ц И..........
23.04.2021 11:05
цитат В последните часове от кафявите "медии" и премиера Борисов тръгна нова опорка - Демократична България увеличила заплатите на депутатите на 10 000 лв. Нищо подобно. Довчера нямаше таван във възнагражденията на депутатите. Вчера поставихме максимален размер (25%) на извънредните депутатски възнаграждения. Досега такъв нямаше и тихо тихо се получаваше една сериозна сума над заплатата.
Това възнаграждение не е част от основното на народните представители, нито е ежемесечно. То е от типа "награда". Нормално и необходимо е за подобен тип плащания да има определен максимален размер. В противен случай може да се достигне до абсурдно големи по размер "награди".
Ето това предложихме ние. Предложихме също да не се получават пари кеш - в торби, пликове, чантички, а всички суми, които получават народните представители да минават по банка. Е, това не се прие.
23.04.2021 11:09
До 112 Какво ѝ е фалшивото на тази новина, антикомунисте? А що се отнася до класацията за т.нар. "свобода на словото", наистина е интересно кои "родолюбиви" антикомунисти са отговаряли от името на журналистите в България... Щом резултатите са публични, защо не са публични и имената на допринеслите за тях? Борисов няма как да ви е виновен за всичко, а липсата на качества не могат да се компенсират с празни приказки и хейт по площадите, по всички медии и в новия парламент. Интересно защо, след като няма свобода на словото, разни индивиди със спорни качества и заслуги към обществото денонощно се изявяват по всички медии, говорейки пълни безумия.
23.04.2021 11:16
Покажи всички
:) Бойкикиев колкото повече се врътка, толкова повече му лъсва ... червеното потекло. То не бяха промени в конституцията, не бил искал да е главпрок, сета и дупетатски надбавки не ще ...
Ицо Конституционната Лъжа.
23.04.2021 11:05 / Отговор
165..СЛУЖИТЕЛИ НА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ..... + ПРЕЗИДЕНТ.............. .
........... Г А Д Н И......... М А З Н И.......... Л Ъ Ж Ц И............!!!
23.04.2021 11:08
Христо И кво - и от Демократична България се оказаха измекяри и наглеци!
23.04.2021 14:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати