Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Димитрина Хаджиева-Недина от ПП-ДБ и Валентин Тончев от ДПС стават депутати на местата на Андрей Гюров и Петър Чобанов

Политика

Димитрина Хаджиева-Недина от ПП-ДБ и Валентин Тончев от ДПС стават депутати на местата на Андрей Гюров и Петър Чобанов

Димитрина Хаджиева-Недина от ПП-ДБ и Валентин Тончев от ДПС стават депутати на местата на Андрей Гюров и Петър Чобанов - Tribune.bg
Снимка:

Вчера Гюров и Чобанов бяха избрани за подуправители на БНБ

Димитрина Любомирова Хаджиева-Недина ще заеме мястото на Андрей Гюров като народен представител от  „Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), а Валентин Йовков Тончев ще заеме мястото на Петър Чобанов от „Движение за права и свободи“ (ДПС). Това става известно от днешните решения на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Петър Чобанов и Андрей Гюров се заклеха като подуправители на БНБ

Вчера парламентът прекрати пълномощията като народни представители на Чобанов и Гюров, след като двамата бяха избрани за подуправители на Българската народна банка (БНБ).

Двамата бяха номинирани от преизбрания управител на БНБ Димитър Радев почти веднага след гласуването на втория му мандат.

По време на изслушването им в Бюджетната комисия в НС и двамата кандидати декларираха, че ще работят за бързо и гладко въвеждане на еврото.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети