Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Доган и Пеевски се отказват от охраната си, призовали Радев да прати НСО в Дубай?

Политика

Доган и Пеевски се отказват от охраната си, призовали Радев да прати НСО в Дубай?

Доган и Пеевски се отказват от охраната си, призовали Радев да прати НСО в Дубай? - Tribune.bg
Снимка:

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от същата партия Делян Пеевски се отказаха от държавната охрана на НСО, чийто принципал е президентът Румен Радев.

Това разкриват пред БЛИЦ източници от върховете на ДПС. 

Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са категорични, че нямат необходимост да ги охранява служба, която се е компрометирала с политическите провокации от последните дни, чийто идеолог е Радев. 

„Нямаме необходимост да ни пази служба като НСО, която се компрометира изключително. Нека тази служба да пази олигарсите, които нанесоха тежки щети на България. Може същата служба да изпрати държавни гардове и в Дубай, да пазят Васил Божков”, категорични били политиците, твърди медията.

Новината беше потвърдена пред Нова телевизия от Радослав Ревански, кмет на Белица, който е на протеста в подкрепа на Доган в Росенец


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Върховна наглост Агент Сава и този Шишо са за затвора, заедно с ГМР. Горките им поддръжници, те са свестни хора, много работливи и покорни.
11.07.2020 14:23 / Отговор
Боряна Гечева Те са и разумни. Да му мислим ние, дето все се пъчим и се давим на края на Дунава!
11.07.2020 14:40
М.Маринов Хората, които управляват държавата....Зад тях Турция и още от монополистичните компании, .,....Не знам защо ревът толкова за държавна охрана....като имат толкова пари.
14.07.2020 20:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети